Afdelingen

Operations & Fulfilment

We hebben een missie: iedere klant moet tevreden en enthousiast over ons zijn. We kunnen daarom niet anders dan hem of haar een vlekkeloze winkelervaring bieden. De afdeling Operations & Fulfilment zorgt voor dit gesmeerde logistieke proces. Elke verbetering die Operations & Fulfilment aandraagt is bedoeld om de kwaliteit en service van bol.com naar een hoger niveau te tillen. Verbeteringen om dat wat we onze klant beloven - gemak, snelheid en betrouwbaarheid - ook in de toekomst te kunnen waarmaken. Operations & Fulfilment ontwikkelt voortdurend, gevraagd en ongevraagd, nieuwe processen waar onze klanten beter van worden.

Lees meer

Marketing & Platform Innovation

Dichtbij en persoonlijk. Dat is hoe we onze 8,5 miljoen klanten willen aanspreken. Als lokale speler kennen we de Nederlandse en Belgische klantvoorkeuren goed en weten we steeds beter hoe, waar en wanneer zij welke boodschap willen ontvangen. Die kennis helpt ons bestaande services persoonlijker te maken en innovaties te ontwikkelen waar klanten oprecht blij van worden. Geen one size fits all marketing dus, maar impactvolle communicatie op precies de juiste touchpoints.

Lees meer

Finance, HR & legal

Hoe trots we ook zijn op de awards die we winnen, bij Finance & Support zijn we pas tevreden als de resultatenrekening ook prijswaardig is. Het succes van bol.com is de optelsom van de klant die altijd centraal staat en de drive om constant te innoveren. Maar ook van een scherpe bewaking van de financiële kant van onze groei. Betrouwbare informatie is immers cruciaal voor een organisatie die zich razendsnel ontwikkelt. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen, zowel op financieel als menselijk gebied.

Lees meer

Merchandising & Sourcing

Bol.com wil klanten veel keuze bieden. En met een assortiment van zo’n 16 miljoen artikelen, zijn we goed op weg. Maar keuzevrijheid is voor ons pas het begin, want we willen klanten ook helpen de juiste keuze te maken. We willen klanten, kortom, meenemen op een klantreis die ze eerlijk informeert, continu inspireert en regelmatig verrast. Maar vooral op een klantreis die altijd naar de gedroomde finish leidt: het juiste artikel.

Lees meer

IT

Iedereen maakt hier het verschil. En daarmee bedoelen we niet dat je slechts een nummertje vormt in een snel groeiende organisatie. Wij hebben namelijk collega’s die anders denken. Mensen die zelf vorm geven aan de wereld om hen heen. Mensen die de eerste zin lezen als ‘Ieder één maakt het verschil’. Bij bol.com krijgt authentiek talent namelijk de ruimte om z’n weg te zoeken en een unieke bijdrage te leveren aan het worden van de beste winkel van Nederland en België. Want daar gaan we voor, resultaat staat bij ons nooit op zichzelf.

Lees meer

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert