Operations & Fulfilment afdeling

We hebben een missie: iedere klant moet tevreden en enthousiast zijn over ons. We kunnen daarom niet anders dan hem of haar een vlekkeloze winkelervaring bieden. De afdeling Operations & Fulfilment zorgt voor dit gesmeerde proces. Elke verbetering die Operations & Fulfilment aandraagt is bedoeld om de kwaliteit en service van bol.com naar een hoger niveau te tillen. Verbeteringen om dat wat we onze klant beloven – gemak, snelheid en betrouwbaarheid – ook in de toekomst te kunnen waarmaken. Operations & Fulfilment ontwikkelt voortdurend, gevraagd en ongevraagd, nieuwe processen waar onze klanten beter van worden.

Operations afdeling

Performance Management & Financial Operations

Klantbetalingen verwerken, fraude signaleren en externe verkopers uitbetalen. Zo maar wat zaken waar het team ‘Financial Operations’ zich mee bezighoudt. Ook bewaken we de kwaliteit binnen ons verkoopplatform ‘Verkopen via bol.com’; hoe is de performance van onze duizenden externe verkopers en hoe kunnen we hen helpen aan nog meer verkoopsucces?
Dit alles gebeurt met zelfontwikkelde, geavanceerde en schaalbare automatisering. Op deze manier kunnen we ons volledig richten op het monitoren en verbeteren vanuit het perspectief van de klant.

Operations Stand up

Logistiek

Logistiek is de verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom binnen bol.com. Vanaf de aanlevering vanuit de honderden leveranciers tot het verzendklaar maken van alle klantorders en de distributie naar de klant. Dankzij de inspanningen van onze logistieke afdeling hebben onze klanten de artikelen die zij voor 23:59 uur hebben besteld, de volgende dag al in huis. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk om deze supply chain betrouwbaar en stabiel te houden en logistieke oplossingen te bedenken waar onze klanten echt blij van worden. Dit betekent voortdurend alle logistieke processen en systemen onder de loep nemen èn vernieuwen.

Customer Services

Tevreden klanten zijn veelal terugkerende klanten. Om dit te bereiken zet Customer Services de klant in de schijnwerpers. Gepassioneerde collega’s zorgen er dagelijks voor dat alle klanten van bol.com goed en snel antwoord krijgen op hun vragen. Zodat zij weer zorgeloos verder kunnen winkelen en kunnen genieten van hun aankoop. Het team Kwaliteit & Training zorgt voor de training en procedures van de klantenservicemedewerkers en waarborgt de kwaliteit. Het team Special Care maakt van ontevreden klanten ambassadeurs door excellente klantbeleving te bieden bij geëscaleerde klachten. Het team van Customer Focus Management zorgt door middel van projecten en analyses voor grootschalige verbeteringen en innovaties in de propositie van de klantenservice.

Meer weten over de Customer Services? Bekijk hier het interview met Carlijn Timmermans, manager Special Care.

Partner Services

Partner Services

Ondernemen is ‘serious business’. Dat geldt ook voor de inmiddels 10.000+ zakelijke partners van bol.com. Of het nu ambitieuze startende ondernemers of gerenommeerde spelers zijn; ze willen allemaal de razendsnelle (technische) ondersteuning waar ze recht op hebben. Dit doet het Partner Services team onder andere door persoonlijk in contact te treden met de partner wanneer de partner dat wil. Op die manier zorgen we voor een snelle en persoonlijke service. Naast hulp bieden we ook informatie, inspiratie en advies. Zodat onze partners nog meer uit het platform kunnen halen. Voor zichzelf. En voor onze klanten. Verkopen via bol.com is sinds 2011 het platform voor zakelijke verkopers die hun artikelen in de etalage van bol.com plaatsen.
Bij Partner Services staat de relatie met de partner op nummer 1 en denk je altijd mee in oplossingen voor onze partners. Het team bestaat uit partner specialisten, partner experts, business analisten en teammanagers.

Laatste nieuws

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert