Operations & Fulfilment afdeling

We hebben een missie: iedere klant moet tevreden en enthousiast zijn over ons. We kunnen daarom niet anders dan hem of haar een vlekkeloze winkelervaring bieden. De afdeling Operations & Fulfilment zorgt voor een gesmeerde logistiek proces. Elke verbetering die Operations & Fulfilment aandraagt is bedoeld om de kwaliteit en service van bol.com naar een hoger niveau te tillen. Verbeteringen om dat wat we onze klant beloven – gemak, snelheid en betrouwbaarheid – ook in de toekomst te kunnen waarmaken. Operations & Fulfilment ontwikkelt voortdurend, gevraagd en ongevraagd, nieuwe processen waar onze klanten beter van worden.

fulfilment center

Logistiek is de verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom binnen bol.com. Vanaf de aanlevering vanuit de honderden leveranciers tot het verzendklaar maken van alle klantorders en de distributie naar de klant. Dankzij de inspanningen van onze logistieke afdeling hebben onze klanten de artikelen die zij voor 23:59 uur hebben besteld, de volgende dag al in huis. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk om deze supply chain betrouwbaar en stabiel te houden en logistieke oplossingen te bedenken waar onze klanten echt blij van worden. Dit betekent voortdurend alle logistieke processen en systemen onder de loep nemen èn vernieuwen.

 

 

Operations Stand up

Performance Management & Financial Operations houdt zich onder andere bezig met klantbetalingen verwerken, fraude signaleren en externe verkopers uitbetalen. Ook bewaken we de kwaliteit binnen ons verkoopplatform ‘Verkopen via bol.com’; hoe is de performance van onze duizenden externe verkopers en hoe kunnen we hen helpen aan nog meer verkoopsucces? Dit alles gebeurt met zelfontwikkelde, geavanceerde en schaalbare automatisering. Op deze manier kunnen we ons volledig richten op het monitoren en verbeteren vanuit het perspectief van de klant.

Fulfilment center

 

Laatste nieuws

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert