Arbeidsvoorwaarden

Werken bij bol.com is eigenlijk topsport. Elke dag zorgen wij er samen voor dat bol.com de winkel van ons allemaal is en blijft. Onze neuzen staan dezelfde kant op. Die energie maakt dat bol.com een plek is waar bevlogenheid zorgt voor prachtige resultaten. Daar zijn we trots op en dat laten we graag zien! Hoe? Dat lees je hieronder:

Waar wij ons bed voor uit komen

Dagelijkse traktatie

Naast je werk

Bol.com voorwaarden

Jouw ontwikkeling

En ook...

Waar wij ons bed voor uit komen

Elke dag werken ruim 1000 bol.commers aan de beste winkel van Nederland en België. Dit gaat gepaard met een flinke dosis innovatiekracht. Wij zijn eigenzinnig en vergeten nooit de waarom- vraag te stellen. Want het betere strategische denkwerk moet ook tot daadwerkelijke verbeteringen leiden voor onze klanten Bij bol.com staat samen werken hoog in het vaandel. Wij leren graag van èn met elkaar, omdat succes pas echt voldoening geeft als je het samen bereikt. Die successen vieren we dan ook samen.

Dagelijkse traktatie

Lekker eten, blije bol.commers: Bij bol.com worden we blij van goed, gezond en vooral lekker eten. Onze collega’s van de catering zorgen er iedere dag voor dat jij kan genieten van een verse lunch. Voor ieder wat wils en met elke dag een nieuwe special schotelen zij ons wisselende gerechten voor en daarnaast vind je fruit op alle afdelingen. Liever zin in een quick bite? Deze haal je in onze eigen AH to Go.

Relax als je hard werkt: We werken elke dag keihard om de beste winkel van Nederland en België te worden. Maar ook wij hebben ontspanning nodig. Bij bol.com kun je dat op diverse manieren vinden. Wil je een frisse neus halen, neem dan een van de wandelpaden door onze tuin. Hier vind je ook een klein voetbalveld, schommel en tafeltennistafel. Zit je liever op een rustig plekje met een kopje koffie? Elke verdieping heeft een eigen woonkamer met een specifiek thema. Werk je jezelf liever helemaal in het zweet? Ook daar is mogelijkheid voor in onze gym of bij de diverse sportlessen.

Naast je werk

Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit onze eigen collega’s en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig.

Om te ontspannen na een drukke werkweek hebben we elke week een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bol.com bar.

Ben jij gek op hockey, voetbal, boksen, hardlopen of roeien, of ben je meer iemand die houdt van een avondje bordspellen spelen, samen muziek maken in onze Blueband, een potje bowlen of met 300 collega’s een dag hackathonnen? Bij bol.com organiseren diverse collega’s allerlei activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zelf een goed idee? Ga er mee aan de slag!

Elk jaar organiseert bol.com de Inspiration Day. De naam zegt het al, dit is een dag waarop we op een hele andere manier gaan werken (laptops en telefoons weg!). Alle collega’s volgen diverse workshops gegeven door collega’s. Inspireren en fun gaan deze dag hand in hand.

Twee keer per jaar organiseren we een groot feest. Het jaarlijkse kerstfeest daagt iedereen uit om creatief na te denken over je outfit, want er is altijd een thema verbonden aan het feest (denk aan: après ski, comics, foute party, Duizend-en-een-nacht). In de zomer is het jaarlijkse personeelsfeest met elk jaar weer een nieuwe activiteit. Wij kijken stiekem nu al weer uit naar de volgende editie...

Jong bol.com organiseert allerlei activiteiten voor bol.commers (jong bij bol.com, jong van geest en jong van leeftijd). Iedereen is welkom om kennis uit te wisselen, en elkaar beter te leren kennen.

Uiteraard krijgen alle teams binnen bol.com ook de mogelijkheid om met elkaar teambuilding activiteiten te organiseren.

Bol.com beloningen

Wij bieden bol.commers een marktconform salaris. Daarnaast belonen we zowel jouw persoonlijke prestaties als de prestatie van bol.com. Dit doen we door middel van een jaarlijkse bonus.

Maar dat is niet alles. Wij bieden je verder onder andere:


  • 8% vakantiegeld
  • standaard 29 vakantiedagen

  • woon- werkverkeer regelingen
  • premievrije verzekering
  • betaling door bol.com van een deel van het basispensioen en eventuele excedent regeling
  • personeelskorting op ons assortiment
  • verhuis je voor bol.com naar Nederland, wij helpen jou bij je verhuizing

Jouw ontwikkeling

Wij willen graag dat jij een vliegende start maakt bij bol.com. In de eerste weken en maanden zorgen wij ervoor dat je weet wat belangrijk is voor jouw functie en wat de missie, visie en strategie van bol.com is. Dit doe je door middel van speciale workshops, trainingen, maar natuurlijk ook door uitgebreid kennis te maken met al je collega’s. Alles wat jij nodig hebt om een zachte landing te maken!

Wij geloven dat jouw groei en die van bol.com elkaar versterken. Natuurlijk wil jij je na je introductie ook blijven ontwikkelen. In een omgeving die continu verandert, moet je ook continu meebewegen. Leren en ontwikkelen doe je bij bol.com voornamelijk ‘on the job’. Want de dingen die je gister nog handmatig deed, heb je morgen geautomatiseerd. Hierdoor breng jij jouw eigen functie verder.

We besteden niet alleen aandacht aan jouw ontwikkeling, maar ook dat van jouw team.

En ook...

Kom jij ons team versterken? Wij werken met meer dan 1000 collega’s elke dag aan de winkel van ons allemaal. Al deze professionals willen jou helpen om succesvol te zijn binnen bol.com. We kijken uit naar jouw komst.