Doorzoek onze 16 vacatures

Wil je meldingen ontvangen? Maak een jobalert aan.

Partner Adviseur

We willen dat onze verkooppartners alles uit de samenwerking halen. Hoe ze dat kunnen doen? Jij legt het ze uit. 

Business Analist Marketing Relevance

Hoe definieer en kwantificeer je de mate waarin winkels relevant voor klanten zijn? En, belangrijker, hoe stuur je daar effectief op?

Manager Customer Service Innovatie

Hoe worden miljoenen bol.com klanten in 2020 geserviced? Jouw team bedenkt én implementeert de klantenservice-tooling van de toekomst.

UX Designer

Tienduizenden partners (en zo’n 1.300 collega’s) willen miljoenen klanten inspireren. Ontwerp jij de platformen waarmee ze dat doen?

Teamleider Partner Services

Tienduizenden zakelijke partners verrassen onze klanten met uniek aanbod. Coach jij straks een team dat de verkopers daar perfect bij ondersteunt?

Stage in je Winkelwagen: inhousedag Marketing en Commercie

Volg jij een bachelor (ook hbo!) of master? En wil je rond september 2018 niet gaan backpacken, maar een toffe stage volgen? Check in voor de inhousedag op dinsdag 15 of woensdag 16 mei en ga op ontdekkingsreis in e-commerce land!

Business Developer

Combineer je een strategische visie met passie voor de operationele doorvertaling? Bewijs bij bol.com dat je richting, vorm en inhoud aan onze groeiambities kunt geven!

 

App Marketeer

Hoe groot wordt jouw bijdrage aan customer APPiness? Bewijs bij bol.com dat klantdenken onderdeel van je marketing-DNA is!

Online Marketing Consultant

Bol.com wil de juiste klant op het juiste moment het juiste aanbod doen. Beschik jij over de visie en skills om die ambitie waar te maken?

SEO Specialist

Wil jij helemaal bovenaan de zoekresultaten staan? Bewijs bij bol.com dat SERP’s je tweede huis zijn!

Capaciteitsmanager

Hoe scherp kan jij vooruitkijken en besturen? Als het antwoord ‘heel scherp’ is, krijg je echt alle ruimte om dat te doen!

Customer Service Analist

Wanneer, waarom en via welke  kanalen nemen klanten contact op? En hoe kunnen we die stromen efficiënter en klantvriendelijker besturen?

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert