Doorzoek onze 21 vacatures

Wil je meldingen ontvangen? Maak een jobalert aan.

Online Marketing Consultant

Bol.com wil de juiste klant op het juiste moment het juiste aanbod doen. Beschik jij over de visie en skills om die ambitie waar te maken?

Database Marketeer

Wil jij ervoor zorgen dat onze 8 miljoen klanten ook echt klant blijven bij bol.com? Word jij blij van het bouwen aan de perfecte klantrelatie? Bewijs bij bol.com dat CRM onderdeel is van je DNA!

Stagiair Zakelijk Kopen

Wil jij binnenkort onderdeel uitmaken van het zakelijk kopen team van de snelst groeiende webwinkel van ons land? Dan ben je wellicht de stagiair die we zoeken!

Manager Learning Loop & Improvement

Bol.com heeft solo mooie dingen bereikt. Maar samen met onze partners bereiken we meer.

Teamleider Partner Services

Tienduizenden externe partners verrassen onze klanten met uniek aanbod. Coach jij straks een team dat de verkopers daar perfect bij ondersteunt?

Communicatie medewerker B2B

Weet jij wat ondernemend Nederland en België beweegt? Bewijs bij bol.com dat je de taal van onze partners spreekt!

Commercieel Manager

Zet jij de online marketing toolbox van de toekomst op de onderhandeltafel? Overtuig A-merken van de enorme marketingkracht van bol.com. 

Campagne Manager Display

Relevantie is dé ingang naar het hart van de klant. Logisch dus dat bol.com display campagnes het hart van adverteerders sneller laat kloppen. Voer jij het adrenalinegehalte verder op?

UX Designer

Tienduizenden partners (en zo’n 1.300 collega’s) willen miljoenen klanten inspireren. Ontwerp jij de platformen waarmee ze dat doen?

SEO Specialist

Wil jij helemaal bovenaan de zoekresultaten staan? Bewijs bij bol.com dat SERP’s je tweede huis zijn!

Online Innovatie Marketeer

Weet jij niet alleen hoe je paid kanalen slim inzet, maar heb je bovendien frisse ideeën om dat nog veel slimmer te doen? Maak die ideeën werkelijkheid bij bol.com!

Product Manager Performance Advertising

Steeds meer merken ontdekken de enorme kansen van adverteren op bol.com. Help jij ze het maximale (meer mag ook!) uit die ads te halen?

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert