Doorzoek onze 13 vacatures

Wil je meldingen ontvangen? Maak een jobalert aan.

Business Analist Betalen

Business Analist met passie voor het innoveren van hoog-volume omgevingen? Conceptualiseer de check-out van (over)morgen. Of bouw een oneindig schaalbare betalingsverwerkingsmachine.

Teammanager Functioneel Beheer

Hoe kunnen we miljoenen logistieke klantbeloften blijven inlossen? Als Teammanager Functioneel Beheer sleutel je, samen met 7 teamleden, aan het antwoord.

Stage in je Winkelwagen: inhousedag Supply Chain en Logistiek

Volg jij een bachelor (ook hbo!) of master? En wil je rond september 2018 niet gaan backpacken, maar een toffe stage volgen? Check in voor de inhousedag op woensdag 16 mei en ga op ontdekkingsreis in e-commerce land!

Performance Engineer Mechanisatie

Passie voor techniek in een innovatieve logistieke setting? Ons fulfilment center is even duurzaam als innovatief, wil jij daar ‘de techniek’ voor verzorgen?

Distributie Specialist België

Kunnen distributieprocessen jou niet omvangrijk en complex genoeg zijn? Help ons om Belgische klanten nog effectiever te bedienen. 

Stagiair Big Data Analytics

Deins jij niet terug voor een bak verantwoordelijkheid? Word jij dé persoon achter het aanpakken van nep-reviews op bol.com? Lees dan verder en solliciteer!

Teamlead Logistieke Strategie

Wanneer wil je nadenken over de logistieke oplossingen van overmorgen?
Als je antwoord ‘gisteren’ is, dagen we je graag uit om onze toekomstige warehouseconcepten te conceptualiseren!

Lead Logistiek Ontwerp

Waarborg jij dat het logistieke ontwerp van ons fulfilment center recht doet aan de performance wensen van alle stakeholders?

Functioneel Beheerder Customer Service

Als we al onze klanten persoonlijk willen ondersteunen, moeten we exact weten wat ze beweegt. Hou jij de systemen in de lucht die dat mogelijk maken?

Functioneel Beheerder Logistiek

Hoe kunnen we miljoenen logistieke klantbeloften blijven inlossen? Als Functioneel Beheerder Logistiek sleutel je, samen met je team, aan het antwoord!

S&OP Manager

Op Black Friday 2017 verwerkte bol.com 17 bestellingen per minuut. Dankzij het team van Sales & Operations Planning (S&OP) kunnen we dit logistieke volume aan. 

Senior Sales & Operations Planner

Ambitieuze Sales & Operations Planner (S&OP) met een vooruitziende blik? Dankzij jouw forecasts ontvangen miljoenen klanten hun pakketje precies op tijd!

Geen passende vacature?

Meld je aan voor onze

Jobalert