België

Bol.com, het winkelplatform van ons allemaal, opende zijn deuren in 1999. In 2010 werden we actief in Vlaanderen en inmiddels hebben we ruim 1 miljoen actieve klanten in België.

Ruim 1.100 bol.com’ers werken elke dag om al onze klanten, en dus ook onze Belgische, een persoonlijke winkel te bieden. Want met 1 miljoen Belgische klanten, kun je bol.com met recht een Belgische winkel noemen. Ons team zet alles op alles om ervoor te zorgen dat elke klant zich begrepen en thuis voelt bij bol.com. Bijvoorbeeld door het taalgebruik te monitoren (uitverkoop? Solden!) en het assortiment toe te spitsen op de voorkeur van onze klanten.

Onze Belgische winkel is een van onze belangrijkste strategische pijlers. Het Belgisch team is dan ook cruciaal. Naast je eigen afdelingsteam, ben je ook onderdeel van het multidisciplinaire Belgisch team, een hechte familie binnen de grotere bol.com familie. Dat de Belgen hecht zijn blijkt uit de vele recepties, etentjes en uitstapjes. Maar ook uit de invloed die jij hebt op de strategiebepaling en kennisuitwisseling.

Collega’s aan het woord

Jef Zeguers
De meest dynamische, leerrijke en jonge werkplek in België èn Nederland.
Jef Zeguers | SEA Specialist België
Na een dag hard werken, ga ik vol energie naar huis!
Marieke Zeegers | Specialist Klantbeleving
Als hardwerkend team zijn we fier op onze groei en de Belgische klantwaardering!
Paul Bevernage | Senior Product Manager België
 • Jef Zeguers

Hoe kan ik je helpen?

mvos@bol.com
Recruiter

Sinds april 2014 ben ik werkzaam bij bol.com en vanaf mei 2016 ben ik de België recruiter bij bol.com. Alle collega’s zijn erg behulpzaam, er heerst een informele werksfeer en je krijgt ruimte om zelf beslissingen te nemen. Heb jij vragen of wil je werken bij bol.com? Dan kun je altijd contact met me opnemen. Hopelijk tot snel!

Veelgestelde vragen

Vragen over het verhuizen naar Nederland, werken bij bol.com of iets anders? Vind je vraag hieronder of op onze veel gestelde vragen pagina

 • Hoe is de werksfeer bij bol.com?

  Bij bol.com heerst een informele werksfeer. Je leert veel mensen kennen via je werk. Daarnaast gaan teams regelmatig samen Utrecht verkennen. Er zijn verschillende sportteams, er is een bol.com café op vrijdag en jong bol.com organiseert veel sociale events. En iedereen bij bol.com is erg behulpzaam.

 • Hoe kan ik solliciteren op een leuke functie?

  Solliciteer direct via deze website. Zoek de vacature die bij je past en maak gebruik van het sollicitatieformulier via de solliciteer-button.

 • Hoe verloopt het eerste sollicitatiegesprek?

  Dat gesprek beschouwen we echt als een kennismaking met elkaar. Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om álles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is bol.com? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde. Wil je een overzicht van de hele sollicitatieprocedure, kijk dan op de sollicitatieprocedure-pagina.

 • Kan ik als Belg ook solliciteren?

  Al onze vacatures staan open voor Belgen. We zoeken veel collega’s binnen marketing, inkoop, IT en logistiek. Als Belg bij bol.com is je invloed echt groot. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de taken in je eigen team, maar je maakt ook deel uit van het cross-functionele Belgiëteam. Daar denk je na over de positie van bol.com in de Belgische markt en maak je plannen om die te verbeteren. Je denkt dus actief mee en werkt mee aan de verandering.

 • Waar is bol.com gevestigd?

  Ons kantoor is gevestigd in het WTC in Utrecht aan de Papendorpseweg. Met de auto rijd je vanaf de ring van Utrecht in amper tien minuten naar ons kantoorpand. Diverse bussen stoppen zowat voor de deur. Onze artikelen worden gedistribueerd vanuit de diverse distributeurs waarmee we samenwerken, zoals Docdata.

  We hebben gekozen voor één locatie omdat samenwerken bij bol.com zo belangrijk is. In kleine, multidisciplinaire teams werken we elke dag aan innovatie en verandering. Dankzij onze locatie zijn de lijntjes heel kort. We vinden elkaar meteen en kunnen snel sparren als dat nodig is.

Meer veelgestelde vragen

Verhuizen

Verhuizen is niet niks. Helemaal niet als je naar het buitenland verhuist. Veel dingen zullen dan ook net een beetje anders zijn dan wat je gewend bent in België.

Maar wij zijn er om je te helpen. We hebben ervaring met het verhuizen van je Belgische collega’s en weten hoe we het jou zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. We begeleiden je bij de praktische zaken die geregeld moeten worden om het werken bij bol.com en wonen in Nederland tot een succes te maken. Dit doet Manon Vos (Belgiërecruiter) samen met Expat Management Group. Expat Management Group is gespecialiseerd in relocation. En je Belgische collega’s staan je graag bij, als je extra hulp nodig hebt. De Nederlandse ook, trouwens.

Gefeliciteerd! Je hebt een baan bij bol.com

Ondersteuning vooraf en bij jouw verhuizing

Reis naar Nederland

Maak kennis met jouw collega’s

Ons nieuws

 • Bol.com start online testomgeving

  Bol.com start een online testomgeving: beta.bol.com. De omgeving biedt ruimte om snel en eenvoudig technische toepassingen en innovaties te testen…

  16 maart 2017 446 views
 • BREEAM Awards

  Gisteren, 7 maart heeft bol.com voor ons eigen Fulfilment Center de BREEAM Award in de wacht gesleepd in de categorie ‘Industrial…

  8 maart 2017 468 views
 • Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen

  Nieuwe boeken ontdekken en onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Dat is vanaf vandaag mogelijk met het nieuwe…

  27 februari 2017 275 views