Categorie Boeken & Entertainment

In 1999 startte bol.com als online boekwinkel. Lang geleden, maar we willen klanten nog steeds iedere dag vermaken en inspireren met mooie verhalen! De categorie Boeken & Entertainment zorgt voor goed gevulde boekenkasten bij onze klanten. Niet alleen met Nederlandse topauteurs, maar ook met internationale. Die boekenkasten kunnen stevig tegen de muur staan of in de broekzak worden meegenomen, want ook op e-readers, smartphones en tablets kun je bij bol.com verdwalen in verhalen. Meer zin in een filmpje, serie of fijn muziekje? De Entertainment winkel heeft het beste en breedste muziek- en filmaanbod van Nederland en België. Een categorie dus om blij van te worden!

Bibliotheek bol.com

Categorie vol kansen

Waar je ook blij van wordt, is van de kansen die deze categorie je biedt. Dat begint bij de kans om miljoenen lezers, filmfans en muziekfanaten steeds opnieuw te verrassen. Maar er liggen ook meer technisch/inhoudelijke uitdagingen. Zo is het bij deze winkel extra belangrijk dat ook onze Belgische klanten precies vinden wat ze zoeken, wat allerlei assortiments- en content-aanpassingen vereist. Niet elke Belg loopt bijvoorbeeld warm voor Nederlandse series. En andersom. Maar denk oo

k aan het servicen van nichemarkten, zoals fans van ‘old school’ vinyl en cassettebandjes.

In de categorie Boeken vallende volgende winkels: Kantoor & School, Studieboeken, Algemene Boeken, Digitaal lezen. Voor Entertainment zijn dit winkels Film en Muziek. Kom ons team versterken en neem een kijkje bij de vacatures.