Categorie Elektronica

Iedereen heeft een unieke smaak, maar de meeste mensen lopen (heel erg) warm voor de nieuwste smartphones, tablets, laptops en gadgets. En dus is Elektronica voor veel klanten de categorie met de grootste ‘must have’ factor. Snel even checken wat de opvolger van je smartphone wordt? Urenlang specs van tablets vergelijken? Reviews over smartwatches doorspitten, voordat je de knoop definitief doorhakt? De Categorie Elektronica is het tweede huis voor iedereen die tech-minded is!

Electronica afbeelding

Categorie voor wakkerblijvers

Het is een feestje om elektronica in te kopen en inspirerend in de etalage te zetten. Deze categorie is namelijk volop bezig met winkelinnovaties. Het is ook een categorie waar artikelen een beperkte houdbaarheidsdatum hebben, want er worden bijna elke dag spannende artikelen gelanceerd. En de concurrentie zit één swipe of muisklik verderop. Om klanten precies de juiste tablet, smartphone of e-reader te laten ontdekken, moet je bovendien precies weten waar die specifieke klant blij van wordt. Elektronica is, kortom, een categorie die hoge eisen stelt aan je opschakelvermogen en klantinzicht. Wakker blijven dus!

In deze categorie vallen de volgende winkels: Computer & Games, Mobile & Tablets, Consumer Electronics en Witgoed. Bekijk de Merchandising & Sourcing vacatures.