Categorie Home, Garden & Toys

Zelfs wereldreizigers komen graag thuis. Bol.com maakt het extra aantrekkelijk om thuis te komen én te blijven. Ons Home, Garden & Toys assortiment bevat alles wat je in en om je huis nodig hebt. Plus alles waar je vrolijk van wordt. Zo is het bijna onmogelijk om Heel Holland Bakt niet te winnen als je vaak in onze culinaire winkel snuffelt. Bovendien ‘serveren’ we er de beste huishoudelijke musthaves bij, zodat zelfs de afwas een feestje wordt. Tel daar een uitgebreid tuinassortiment, dromerige slaapkamerartikelen én het beste speelgoedaanbod bij op, en je weet waarom deze categorie meteen een thuisgevoel oproept.

Toys bol.com

Categorie om je thuis te voelen

Home, Garden & Toys is een categorie waar veel klanten warm voor lopen. Maar we hebben wel een kleine handicap ten opzichte van ‘traditionele’ winkels. Online kun je de aaibaarheid van een dekbed of de kleur van een bank bijvoorbeeld lastig beoordelen. Ook zijn er nog steeds designers en woonmerken die de overgang naar online lastig vinden. En winkels die ‘harde waren’ verkopen (zoals hamers en kettingzagen) moeten technische specs begrijpelijk en goed vergelijkbaar presenteren. Werk je bij Toys, dan wordt het zelfs gevaarlijk, want je struikelt vaak over de open dozen (“ff kijken of het wat is”) en de kans dat er drones in je koffie landen is 99,1 %.

Werken in de categorie Home, Garden & Toys, dat kan in de volgende winkels: Koken, Tafelen & Huishouden, Toys en Wonen & Slapen. Neem snel een kijkje bij onze vacatures.