Categorie Lifestyle & Daily Needs

Onze jongste en meest gevarieerde categorie is Lifestyle & Daily Needs. Gevarieerd, want wat is ‘lifestyle’ precies? En wat zijn je daily needs? Bij bol.com verstaan we er een heleboel onder. Je lifestyle, is wie je bent én hoe jij je aan de wereld presenteert. Denk ‘trendy sieraden’ en ‘hippe zonnebrillen’. Maar ook aan schattige babyspulletjes en artikelen waar je viervoeter vrolijk van gaat huppelen. Ook alles wat je nodig hebt om lekker fanatiek te sporten, vind je in deze categorie. Net als verwennende verzorgingsproducten voor na je workout.

Sport

Categorie waar leven in zit

Lifestyle & Daily Needs is de breedste categorie binnen bol.com. Er liggen veel kansen om de diverse (sub)markten te veroveren, waarbij iedere winkel specifieke ambities en uitdagingen heeft. Zo willen we op het gebied van sieraden en horloges maar wat graag het topsegment online presenteren. Maar durven luxe merken dat aan? Op dierengebied spelen er hele andere thema’s, zoals sourcing en voorraadbeheer bij bederfelijke artikelen. Bij Sport en Mooi & Gezond zetten we vooral in op het creëren van unieke customer journeys die, je raadt het al, klanten inspireren. Zoom in op het ‘kleinere werk’, inclusief drogisterijartikelen, voor weer andere kansen. Zouden klanten het bijvoorbeeld fijn vinden als ze een reminder ontvangen wanneer hun tandpasta of shampoo bijna op is?

 

In de categorie Lifestyle vallen de volgende winkels: Sieraden, Horloges & Accessoires, Dier, Sport & Vrije Tijd, Beauty & Personal Care, Gezondheid en Baby, Mama & Kind. Bekijk direct de vacatures van Merchandising & Sourcing.