Anne van Mierlo

Pricing Consultant

Wat zijn jouw werkzaamheden bij bol.com?

Als pricing consultant adviseer en ondersteun ik de business bij allerlei pricing gerelateerde vraagstukken. Daarnaast ben ik nauw aangesloten bij zowel de categorie Sport & Vrije tijd als Baby & Kind. Ik denk daarbij vanuit een analytische blik mee over vraagstukken als “Wat is de optimale prijs voor een product”, “Welk assortiment is relevant voor de klant, maar ook commercieel interessant voor bol.com” en “Welke trends zien we over tijd en hoe kunnen we  vanuit daar pricing zo goed mogelijk op inspelen?”. Enerzijds ben ik bezig met het verzamelen van de juiste data, het doen van commerciële analyses en het maken en beheren van modellen. Anderzijds vertaal ik interessante inzichten die daaruit voortkomen naar een advies, waarmee de categorieteams meer impact kunnen maken.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat ons Commercial Excellence team een erg waardevolle rol in de organisatie speelt en dat afdelingen ons goed weten te vinden. Ook vind ik het mooi om te zien dat er al veel multidisciplinair wordt samengewerkt middels SCORE. Ik geloof er zeker in dat de meeste uitdagingen het beste aangepakt kunnen worden wanneer er vanuit diverse expertises naar wordt gekeken. Daarnaast ben ik blij dat er zoveel kansen liggen binnen bol.com. Je bent vrij om jouw ideeën op te pakken, zolang het waarde toevoegt voor bol.com.

Wat is een interessant feitje over bol.com ?

Misschien leuk om te weten dat bol.com er alles aan doet om medewerkers fit en gezond te houden. Bol.com heeft een eigen sportschool en er worden groepslessen zoals bootcamp en yoga gegeven. Daarnaast is er een voetbalveldje, zijn er massagestoelen en worden er elke dag heerlijke en gezonde maaltijden verzorgd in de kantine.