Bas van Krieken

Manager Sourcing

Na 10 jaar gewerkt te hebben bij één van de offline marktleiders van Nederland, was het voor mij de hoogste tijd om me door te ontwikkelen binnen online. Dit wilde ik het liefste doen bij bol.com en zo ben ik inmiddels 3 jaar geleden binnen gekomen. Inmiddels heb ik me enorm kunnen ontwikkelen door alle kansen die ik heb gekregen! Bij bol.com ben ik namelijk begonnen als Buyer op Major Domestic Appliances. Na een jaar kreeg ik de kans om door te groeien naar Senior Buyer voor klein en groot huishoudelijke apparatuur, met grotere vrijheden en daarbij ook meer verantwoordelijkheid.

Het voordeel van werken bij bol.com is de vrijheid om je eigen ding te doen!
Bas van Krieken
Bas van Krieken Manager Sourcing

Iedere dag beter

Sinds kort ben ik als Manager Sourcing, samen met de Buyers, verantwoordelijk voor een goed assortiment, prijsniveau en services, zowel voor ons als voor onze zakelijke partners. Het doel? Iedere dag weer een stukje beter! Hiermee proberen we steeds de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Of dit nu is om een defecte koelkast dezelfde dag nog te vervangen of voor een verassing te zorgen met een knalactie of bijzonder assortiment: we laten zien dat we het kunnen… en ook doen!

Cross-functioneel samenwerken

Het voordeel van werken bij bol.com is de vrijheid om je eigen ding te doen, uiteraard binnen de gestelde targets. En ook het samenwerken met verschillende domeinen zoals Controlling, Logistiek en Supply Chain. Vanaf april gaan we aan de slag met een nieuwe manier van werken. Hierbij gaan we in cross-funtioneel samenwerken met de verschillende domeinen. Met elkaar worden we dan verantwoordelijk voor onze eigen winkel, waarbij iedereen zijn of haar eigen rol vervult. Ik hoop dat we hierdoor nog sneller en efficienter kunnen samenwerken. Mijn uitdaging? In een zeer snel veranderende wereld prioriteiten stellen en tegelijkertijd je projecten kunnen afronden.