Carolien Luger

Brand Specialist

 Hoe ben je bij bol.com terecht gekomen?

Een vriend van mij werkte al bij bol.com en sprak hier heel positief over. Ik ben na mijn afstuderen begonnen als junior inkoper en wist meteen; dit is het bedrijf voor mij! Inmiddels ben ik Brand Specialist en zit ik ook in deze functie helemaal op mijn plek. Ik ben nu verantwoordelijk om het merk waarvoor ik werk optimaal te laten groeien; daarbij ben ik zowel stakeholder voor het merk als voor bol.com. Dat betekent dat ik onder andere bezig ben met het inrichten en analyseren van productcampagnes, nieuwe kansen voor het merk en bol.com signaleer en ter aandacht breng, maar ook dat ik zorg dat het merk middels marketingmiddelen goed zichtbaar en vindbaar is op bol.com. Daarnaast ben je als Brand Specialist verantwoordelijk voor het complete assortiment van het merk; dit dient er ten alle tijden optimaal bij te staan, zodat we de meest optimale conversie kunnen behalen.

Bol.com bruist van de goede ideeën!
Carolien Luger
Carolien Luger Brand Specialist

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?

De werkdagen zijn heel divers; die afwisseling maakt het dynamisch en dat houdt je scherp. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je kijkt naar het grotere geheel; is dit wel de juiste aanpak? Is er wellicht een betere manier? Ik houd van die uitdaging; steeds getriggerd worden om uit te zoeken hoe het beter kan. De vele innovaties maken bol.com echt een gaaf bedrijf om voor te werken. Het geeft echt een kick als je een steentje hebt bijgedragen aan de livegang van nieuwe functionaliteiten.

Weet jij een interessant feitje over bol.com?

Bol.com bruist van de goede ideeën en elk nieuw initiatief of idee wordt enthousiast omarmt. Juist dat motiveert mij om proactief na te denken over verbeterprocessen en om eigen ideeën te delen.