Carolien Luger

Brand Specialist

 Hoe ben je bij bol.com terecht gekomen?

Een vriend van mij werkte al bij bol.com en sprak hier heel positief over. In eerste instantie ben ik als uitzendkracht bij bol.com terecht gekomen in de functie van assistent buyer. Ik wist meteen; dit is het bedrijf voor mij! Inmiddels ben ik brand specialist en zit ook hier helemaal op mijn plek. Ik ben nu onder andere bezig met het inrichten en analyseren van campagnes, het uitwerken van nieuwe initiatieven en samen met leveranciers content optimalisaties doorvoeren.

Bol.com bruist van de goede ideeën!
Carolien Luger
Carolien Luger Brand Specialist

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?

De werkdagen zijn heel divers, en die afwisseling maakt het dynamisch en houden je scherp. Er word van je verwacht dat je kijkt naar het grotere geheel; is dit wel de juiste aanpak? Is er wellicht een betere manier? Ik houd van die uitdaging; steeds getriggerd worden om uit te zoeken hoe het beter kan. De vele innovaties maken bol.com echt een gaaf bedrijf om voor te werken. Het geeft echt een kick als je een steentje hebt bijgedragen aan de livegang van nieuwe functionaliteiten.

Weet jij een interessant feitje over bol.com?

Bol.com bruist van de goede ideeën en elk nieuwe initiatief of idee wordt enthousiast omarmt. Juist dat motiveert mij om proactief na te denken over verbeterprocessen en om eigen ideeën te delen.