Corrie van Rooijen

Catering Medewerker

Het cateringteam van bol.com staat elke dag met een lach klaar om er samen voor te zorgen een nog betere winkel kunnen neerzetten voor onze klanten.

Hoe ben jij bij bol.com terecht gekomen?

Sinds juni 2012 werk ik voor bol.com, eerst via een uitzendbureau maar sinds november 2012 werk ik hier met een vast contract. Dus ik werk bijna 7 jaar voor bol.com en ik kom nog elke dag met een grote glimlach werken.

Hoe ziet jouw functie er uit bij bol.com?

Ik ben verantwoordelijk voor de banqueting. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de lunchaanvragen die de collega’s van bol.com doen voor bepaalde meetings. Bijvoorbeeld: de borrels, de dinertjes, de bestellingen… Ook voel ik mij verantwoordelijk voor het tevreden houden van al de bol.com’ers.

Wat weten veel mensen niet over het restaurant van bol.com?

Heel veel mensen weten niet hoeveel voorbereiding er in de gerechten kruipt. Van 8 uur ’s morgens tot half 12 gaan wij volle kracht vooruit om iedereen blij te maken. Maar dan is het nog niet gedaan voor ons. Naast de grote afwas zijn wij ’s middags druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende dag.

Wat vind jij het leukste aan werken bij bol.com?

Het gezellige contact dat ik met de collega’s.

Wat is een echte bol.com’er volgens jou?

Tijdens de eerste kennismaking met bol.com ben je verbaasd door de cultuur. Wanneer je als nieuwe collega bij bol.com terecht komt moet je eerst wennen aan de cultuur maar wil je deze achteraf nooit meer kwijt.