Jordi Jeurdink

Business Analist

Hoe ziet jouw functie er bij bol.com uit, wat zijn je verantwoordelijkheden?

In de rol van Business Analist werk ik aan meerdere projecten tegelijkertijd. op dit moment werk ik aan een project, waarbij ik nauw samen werk met een IT- team. Ik haal de functionele requirement op vanuit de afdeling en zorg ervoor dat IT op tijd worden opgeleverd en aan de eisen voldoen. Voor een andere project breng ik processen in kaart en onderzoek ik hoe we deze kunnen verbeteren. Omdat processen vaak meerdere afdelingen raken, werk ik nauw samen met verschillende afdelingen binnen bol.com, dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werk.

Wat zijn belangrijkste eigenschappen waar je over moet beschikken in jouw functie?

Hoe cliché het misschien ook klinkt, maar  je moet zelfstandig kunnen werken. Er is niemand die je vertelt wat je moet doen. Dat is tevens het leuke aan deze rol, want daardoor kun je zelf de oplossingsrichting bepalen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goed tegen veranderingen kan. Omdat we in een dynamische wereld werken, wijzigen planningen en roadmaps regelmatig. Het kan dus best zo zijn dat hetgeen waar je vandaag aan werkt, morgen geparkeerd wordt voor iets met hogere prioriteit. Tot slot is affiniteit met IT wenselijk. Je hoeft geen programmeur te zijn, maar IT en business zijn onafscheidelijk binnen bol.com!

In de rol van Business Analist werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd.
Jordi Jeurdink
Jordi Jeurdink Business Analist

Wat vind je van de doorgroeimogelijkheden?

Het ligt er net aan hoe je doorgroeimogelijkheden definieert. De een wil zich specialiseren, de ander wil manager worden. Binnen bol.com krijg je alle ruimte om zelf dingen op te pakken en trainingen te volgen. Jezelf ontwikkelen is dus altijd mogelijk. Als je ambitieus bent, faciliteert bol.com. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je snel verveelt.

Wat voor ontwikkelingen zie je binnen jouw vakgebied en hoe worden deze toegepast bij bol.com?

Er zijn enorm veel ontwikkelingen binnen de e-commerce. Ik verwacht dat wij onze verkopende partners nog beter zullen faciliteren, waardoor verkopen via bol.com nog interessanter wordt. Daarnaast zullen klanten nog meer bezorgopties krijgen.