Maarten Verschuren

Buyer

Hoe ben je bij bol.com terecht gekomen?

Ik ben bij bol.com begonnen als stagiair voor 6 maanden. Na die periode kreeg ik het aanbod om te blijven en daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ik ben toen begonnen als Product Specialist, dat heb ik 14 maanden met volle overgave gedaan. Later kreeg ik de mogelijkheid om door te stromen naar een andere functie. Ondertussen ben ik al 15 maanden trots Buyer Mobile & Tablet Accessoires.

Hoe ziet de functie van Buyer bij bol.com eruit?

Super dynamisch. De week bestaat uit veel afspraken met leveranciers en collega’s om de winkel steeds maar beter te krijgen. Daarnaast ga ik op zoek naar goede deals voor onze klanten. Door relevante en superscherpe aanbiedingen te bieden, maak ik het leven van onze klanten leuker en makkelijker. Daar worden zij natuurlijk hartstikke blij van.

Mijn takenpakket is heel afwisselend, dat maakt mijn baan ook super boeiend! Ik mag zorgen voor de acties en de invulling van onze campagnes. Verder bouw ik relaties op met leveranciers en zorg ik ervoor dat de voorraad optimaal is.

De functie van Buyer bij bol.com is super dynamisch!
Maarten Verschuren
Maarten Verschuren Buyer

Noem eens een gaaf project waar jij bij betrokken bent geweest?

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te testen en als ze dan blijken te werken is het helemaal gaaf. Zo kwamen wij bij het idee dat een stapelkorting voor oplaadkabels wel zou kunnen werken. Iedereen heeft namelijk wel een oplaadkabel in bijvoorbeeld de auto, keuken of slaapkamer. We boden de klant een korting aan als ‘ie meer kabels in één keer zou afnemen, en wat bleek? Het werkte! Klant blij, wij blij!

Werk je met SCORE? Hoe ziet dit multidisciplinair samenwerken eruit?

Ja! Je hebt meteen iedereen aan tafel die je nodig hebt om de winkel succesvol te runnen. En als je iemand nodig hebt die er niet standaard zit, dan nodig je die uit voor de volgende keer. Zo simpel is dat.

Wat is de grootste uitdaging aan werken bij bol.com?

Bol.com is zo’n snelgroeiend bedrijf, soms is het lastig om erachter te komen wie je waarvoor nodig hebt. Voor de rest kan ik alleen maar positieve dingen vertellen, wat een top bedrijf!