Sanne Selhorst

Kok

Sanne Selhorst is onze kokkin bij bol.com. Ben jij benieuwd hoe het is om kok te zijn bij bol.com en wat Sanne haar grootste uitdagingen zijn? Kom het hier allemaal te weten.

Hoe ben jij bij bol.com terecht gekomen?

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik als kok begonnen bij bol.com. Hoe ik hier terecht ben gekomen? Via een openstaande vacature op banen.bol.com. Voor ik het wist stond ik hier in de keuken lekkere gerechten te maken voor alle bol.com’ers.

Hoe ziet jouw functie er uit bij bol.com?

Als kok stel ik samen met twee andere koks het weekmenu samen. Zodat wij samen met het cateringteam de lekkerste gerechten bereiden voor onze collega’s.

Waar ben jij trots op en wat is tegelijkertijd een uitdaging voor jou als kok?

Als kok probeer ik de mensen die naar het bol.com restaurant komen te inspireren. Wij proberen elke dag lekkere en gezonde gerechten te bereiden. Variatie is ook heel belangrijk voor ons. Wij proberen vegan, vegetarische en vlees gerechten te serveren zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij graag wil.

Achter de schermen zijn wij elke dag bezig met hoe wij, het cateringteam, kunnen veranderen en hoe wij nog beter kunnen worden. Want bol.com wordt groter en dus moeten wij meegroeien.

Wat weten veel mensen volgens jou niet over bol.com?

Bol.com heeft zijn eigen restaurant. In veel grote bedrijven wordt de catering gedaan door een extern cateringbedrijf maar bij bol.com niet. ’s Morgens knallen wij om tijdens de middag onze collega’s gelukkig te kunnen maken zodat zij een nog betere winkel kunnen neerzetten voor onze klanten.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen waar je over moet beschikken als kok bij bol.com?

Als kok bij bol.com moet je hard kunnen werken en stress bestendig zijn, want het is veel door elkaar. Wij zijn gastvrij en bovendien luisteren wij graag naar de meningen en ideeën die de bol.com’ers hebben over gerechten. Maar vooral flexibiliteit is belangrijk! Elke dag is anders bij ons. Ook creativiteit mag je niet missen in de bol.com keuken.

Hoe werk jij en je team samen aan elke dag beter?

Op het moment zijn wij heel erg bezig met het scheiden van afval. Daarmee werken wij samen met bol.com aan een duurzaam bedrijf. Al onze take-away disposables zijn biologisch afbreekbaar.

”Bol.com = gezelligheid!”

Wat is het laatste dat jij bij bol.com hebt gekocht?

Het laatste wat ik bij bol.com heb gekocht zijn stoelen voor in de eetkamer. Zo kan ik mijn huis nog gezelliger maken met bol.com erbij. En ze worden vanmiddag bezorgd! 😊