Bas Boenders

Hard werken en fun, wat wil je nog meer?!

Op 1 november 2015 ben ik bij bol.com begonnen als Commercial Buying Analist. Een oud-collega van mijn vorige werkgever (Makro) tipte mij over deze functie.

Waar hou jij je zoals mee bezig als Commercial Buying Analist?
Ik houd mij bezig met het ontwikkelen van dashboards, tools en processen ter ondersteuning van onze buyers. Voor de jaarlijkse onderhandelingscyclus bereid ons team, bijvoorbeeld, veel analyses voor en bundelt relevante leveranciersinformatie. Op die manier zit de inkoper goed voorbereid aan de onderhandelingstafel. Ik probeer natuurlijk de wensen van de buyers zo goed mogelijk te vertalen naar al deze dashboards, tools en processen. Inmiddels vervul ik de rol van Commercial Specialist.

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?
Dat iedereen denkt in kansen en bezig is met de toekomst. Daarnaast voel ik een enorme betrokkenheid en bereidwilligheid van collega’s om dingen elke dag beter te doen waarbij er veel oog is voor elkaar! Hard werken en fun, wat wil je nog meer?!

Oja, en bij bol.com kleed jij je zoals je zelf wilt, geen pakkencultuur. Je wordt dus beoordeelt op wat je doet, niet op hoe je er bij loopt!

Omschrijf bol.com in 1 zin…
Bol.com is een super informeel bedrijf waarin veel vrijheid is om goeie ideeën ook daadwerkelijk te realiseren.