Carolien Luger

Bol.com bruist van de goede ideeën!

Op 1 maart 2014 ben ik bij bol.com begonnen als Assistant Buyer bij de categorie Film, Music & Games. Sinds 1 januari 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de Dierenwinkel waar ik Product Specialist ben.

 Hoe ben je bij bol.com terecht gekomen?

Een vriend van mij werkte al bij bol.com en sprak hier heel positief over. In eerste instantie ben ik als uitzendkracht bij bol.com terecht gekomen in de functie van assistent buyer. Ik wist meteen; dit is het bedrijf voor mij!
Inmiddels ben ik product specialist en zit ook hier helemaal op mijn plek. Ik ben nu onder andere bezig met het inrichten en analyseren van campagnes, het uitwerken van nieuwe initiatieven en samen met leveranciers content optimalisaties doorvoeren. En dat allemaal in de fantastische categorie Dier.

 Wat is het leukste aan werken bij bol.com?

De werkdagen zijn heel divers, en die afwisseling maakt het dynamisch en houden je scherp. Er word van je verwacht dat je kijkt naar het grotere geheel; is dit wel de juiste aanpak? Is er wellicht een betere manier? Ik houd van die uitdaging; steeds getriggerd worden om uit te zoeken hoe het beter kan. De vele innovaties maken bol.com echt een gaaf bedrijf om voor te werken. Het geeft echt een kick als je een steentje hebt bijgedragen aan de livegang van nieuwe functionaliteiten.

Weet jij een interessant feitje over (werken bij) bol.com of jouw functie die mensen misschien nog niet weten?

Bol.com bruist van de goede ideeën en elk nieuwe initiatief of idee wordt enthousiast omarmt. Juist dat motiveert mij om proactief na te denken over verbeterprocessen en om eigen ideeën te delen.

Wil je ook aan de slag als Product Specialist? Meld je aan op onze Wervingsdag!