Stijn Kieft

Ik toon familie en vrienden heel makkelijk waar ik mede verantwoordelijk voor ben in de winkel!

Sinds december 2011 ben ik werkzaam bij bol.com. Daarvoor heb ik 3,5 jaar bij een groot consultancy bedrijf gewerkt. Hier heb ik ontzettend veel geleerd, maar de werkzaamheden en bedrijfscultuur voldeden na die jaren niet meer aan mijn wensen. Ik wilde het roer omgooien en koos voor bol.com. Ik werd aangenomen als Business Analist bij Operations & Fulfilment.

 

Waar hou jij je zoal mee bezig op een dag?

Binnen mijn afdeling zit ik in het team Content & Assets. Wij houden ons voornamelijk bezig met innovatieve projecten op het gebied van content (attributen, objecten, relaties,…) en assets (product afbeeldingen, video, documenten, ..).

Onlangs hebben we een geheel nieuwe digital asset management systeem geïmplementeerd waardoor we nu op een betrouwbare manier ruim 50.000 afbeeldingen per dag kunnen verwerken vanuit duizenden aanleverende partijen. Als Business Analist/ Store Improvement Specialist zit ik tussen de business en IT in. Vanuit de business komt de wens voor een nieuwe functionaliteit. Het is aan mij om deze te vertalen naar IT requirements, deze te laten bouwen, testen en accepteren. Als laatste lever ik de functionaliteit aan de business.

 

Weet jij een interessant feitje over (werken bij) bol.com of jouw functie die mensen misschien nog niet weten?

De meeste mensen werken aan processen of functionaliteiten die op een of andere manier zichtbaar zijn op de webshop. Zo kan je heel makkelijk aan familie en vrienden tonen waar jij (mede) voor verantwoordelijk bent.