Walter Kraus

De mensen met wie ik werk zijn ontzettend inspirerend.

In augustus 2015 kreeg ik een interim opdracht bij bol.com om de nieuwe afdeling Marketing & Media Services op te zetten. Dit vond ik zo’n uitdaging en de energie binnen bol.com is zo gaaf, dat ik besloten heb om per 1 januari 2016 in vaste dienst bij bol.com te treden.

Hoe ziet jouw dag bij bol.com er (ongeveer) uit, waar hou jij je zoals mee bezig?

Gelukkig is geen dag het zelfde! De mensen met wie ik werk zijn ontzettend inspirerend en kenmerken zich door gedrevenheid om samen op zoek te gaan naar manieren om de innovatie op e-tail gebied in Nederland en België vorm te geven! Erg afwisselend dus.
Samen met mijn teams geef ik sturing aan de dagelijkse operatie en kijken we naar de lange termijn planning. Daarnaast breng ik veel tijd door met collega’s van andere afdelingen om de samenhang en complexiteit te managen.

Vanuit mijn rol als Director Marketing & Media Services werk ik nauw samen met de Ahold Marketing & Media Groep. En last but not least ontmoet ik geregeld klanten en partners om te kijken hoe we onze business met hen kunnen bouwen. Uiteindelijk zijn zij de mensen waar we het voor doen!

Weet jij een interessant feitje over bol.com die mensen misschien nog niet weten?

Wij zijn eigenlijk een IT bedrijf dat werkt als startup binnen het Ahold concern. Dat maakt dat alle innovaties uiteindelijk door IT geïmplementeerd worden, maar bovenal dat we groeien in een geweldige dynamische omgeving.