Emerce Performance

Dit mag je zeker niet missen op Emerce Performance: de nieuwe programmatic flow strategie van bol.com, de laatste SEO tips én alles over blockchain als oplossing voor de nieuwe GDPR wet. Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Op 16 november 2017 vindt voor de zevende achtereenvolgende keer de jaarlijkse Emerce update plaats rond online advertsing. Het event van Emerce rond de beste inzet van advertising om de beste conversie te bereiken. Over adverteren wat direct leidt tot meer sales, aanvragen, downloads of leads. Toonaangevende mediamanagers, -strategen, -planners, -buyers en online advertising verantwoordelijken geven een kijkje in de keuken en delen hun ervaringen en successen.

Esther Elberse, Expert Online Advertising Specialist bij bol.com zal op het Emerce Performance event spreken.

Bol.com was een gedreven televisie-adverteerder, maar dat verandert radicaal. Het budget is overgeheveld naar online, en daarvoor heeft het bedrijf een aantal flows ontworpen. Esther is senior online marketeer Innovatie en Programmatic Advertising bij bol.com en gaat dieper in op deze werkwijze. Dit doet ze de door aan de hand van enkele inspirerende voorbeelden te vertellen over de overstap naar always-on programmatic flows met daarbij haar learnings tot nu toe.