Industria Congres 2015

Op dinsdag 17 november 2015 zijn wij voor de tweede keer aanwezig tijdens de 32e editie van het TuE Industria Congres in Eindhoven. Het thema voor dit jaar is ‘Changing Technologies: The Impact on Business Operations’.

Tijdens het Industria Congres zal Joost Poelgeest een Workshop begeleiden over de inrichting van ons nieuwe fulfilment center, en wat hier allemaal bij komt kijken.

Het thema ‘Changing Technologies: The Impact on Business Operations’ kan gebruikt worden als metafoor van de verschillende diensten die bol.com continue ontwikkelt (denk aan Levering via bol.com of same day delivery). De logistieke afdeling van bol.com is een ‘ketenregiseur’ die allerlei partijen aanstuurt en ook steeds meer toevoegt (meer leveranciers, maar ook meer logistiek dienstverleners). In 2016 beginnen we met het bouwen van ons gloednieuwe Bol.com Fulfilment Center in Waalwijk. Voor en in dit nieuwe Fulfilment Center gaan we de komende jaren letterlijk nieuwe technologieën ontwikkelen. Denk hierbij aan handmatige taken (vandaag de dag) mechaniseren en het ontwikkelen van een eigen IT systeem (die de operatie aanstuurt). Tijdens de workshop willen we jullie graag mee laten denken over de ontwikkeling van deze nieuwe technologieën.