Logistiek & E-commerce

Tijdens de Twinkle vakdag Logistiek & E-commerce op 15 juni 2017 vertelt Klaas Jan Boersma (Product Manager) alles over Logistiek via bol.com en E-fulfilment met een netwerkgedachte.

Over de Keynote

Bol.com heeft het afgelopen jaar opnieuw grote stappen gezet in het nog toegankelijker en makkelijker maken van online winkelen. Onder andere met het bezorgabonnement Select, de introductie van same day delivery en zondagbezorging. Deze opties zijn ook beschikbaar voor winkeliers die via bol.com verkopen en gebruik maken van de dienst Logistiek via bol.com. Met Logistiek via bol.com kunnen ondernemers (die via bol.com verkopen) hun totale fulfilment uitbesteden voor de orders die zij via bol.com ontvangen. Bol.com neemt hierbij, naast de orderverwerking en betaling, ook de in- en opslag, het verpakken en verzenden en de retourafhandeling en klantenservice van de verkooppartner over. Tijdens de lezing kom je meer te weten over de voordelen en uitdagingen van verkooppartners die meedraaien in o.a. de in- en opslag, het verpakken en verzenden, de orderverwerking en betaling, klantenservice en óók de retourprocessen van bol.com, maar ook de voordelen voor consumenten worden besproken.

Klaas Jan Boersma

Klaas Jan

Over Klaas Jan

Klaas Jan is sinds 2015 werkzaam bij bol.com als Product Manager Logistiek en werkte eerder ook al in de Telecom en Consumer electronics. Hij is verantwoordelijk voor het beheer en innovatie van de dienst Logistiek via bol.com. Met Logistiek via bol.com kunnen ondernemers die via bol.com verkopen hun totale fulfilment uitbesteden voor de orders die zij via bol.com ontvangen. Bol.com neemt hierbij, naast de orderverwerking en betaling, ook de in- en opslag, het verpakken en verzenden en de retourafhandeling en klantenservice van de verkooppartner over. Deze ontwikkeling helpt partners om hun online verkoop via bol.com verder te verbeteren, maar biedt vooral ook voordelen voor consumenten. Zij kunnen namelijk voor een nog groter deel van het online aanbod rekenen op de bol.com dienstverlening waaronder supersnelle levering, 30 dagen bedenktijd, gratis retourneren en 24 uur per dag klantenservice.

Meer lezen…