NIMA Marketing Day

Op donderdag 21 juni a.s. organiseren NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, en MarketingTribune de tweede NIMA Marketing Day voor iedereen die werkt en leeft in marketing. Dertien thema’s, bijna zeventig presentaties door de mensen áchter de merken.

Spreker bol.com

Justin Sandee, Head of Retail Media Management, geeft een sessie over de rol van Retail Media in het medialandschap. Online retail platformen zoals bol.com vormen steeds meer het startpunt van de customer journey. En met de online beschikbaarheid van miljoenen producten leveren zij niet alleen een groot, maar vooral ook divers publiek op.

Dat brede publiek (waar wij veel van weten) keert ook geregeld terug naar onze site, en precies dat maakt ons platform zo interessant voor adverteerders. Op Google zoek je, op Facebook like je, hetgeen een bepaalde mate van “interesse” en “intent” betekent, maar op bol.com koop je. Dichter op werkelijke consumer insights kun je niet zitten. Wat kunnen bedrijven als bol.com hiermee, hoe helpt dit de leveranciers en partners en wat levert het op voor de uiteindelijke klant? Justin geeft je op 21 juni zijn visie op die vragen.

 

Meer informatie over dit evenement vind je hier.