Selectiedag Product Specialisten bol.com

Woensdag 15 juli organiseert bol.com een selectiedag voor marketing- en content talenten! Wil jij ontdekken waarom een rol als Product Specialist bij bol.com bijzonderder is dan andere rollen? Sneak preview: Als Product Specialist inspireer en committeer je letterlijk vijf miljoen mensen…

Wat gaat er precies gebeuren?
Bol.com organiseert een inspirerende en spannende selectiedag voor 20 marketing- en content- talenten die een carrière als Product Specialist aankunnen én aandurven. Ben jij één van die talenten? En kun je ons daar op een creatieve manier van overtuigen? Dan nodigen we je uit om op woensdag 15 juli te ontdekken wat je als Product Specialist bij bol.com allemaal voor 5 miljoen klanten kunt betekenen.

Waarom wil ik meedoen?
Omdat deze rol echt een ‘wannahave’ functie is. Je creëert en optimaliseert namelijk content die miljoenen mensen helpt om de perfecte keuze uit ons aanbod te maken. Omdat je ook rekening houdt met de ‘smaak’ van zoekmachines, doe je razendsnel kennis op van SEO best practices. Bovendien spar je non-stop met autoriteiten op bijvoorbeeld marketing- en IT-gebied. Meer informatie over de functie van Product Specialist vind je hier!

Wat ga ik horen, ontdekken en doen?
Je hoort hoe Unit Director Gilles Holl de grootste winkel van Nederland en België elke dag een stukje beter wil maken. Je ontdekt hoe je daar een impactrijke bijdrage aan kunt leveren en welke potentiële groeikansen er op je pad liggen. En je werkt, samen met de andere talenten, een spannende ‘real life’ case uit, die je overtuigend presenteert. Verder mag je rekenen op een klikgesprek, rondleiding en een geheel verzorgde lunch.

Wanneer? Woensdag 15 juli 2015 van 09:30 tot 16:00 uur.

Hoe doe ik mee? Meld je aan door je sollicitatie hier in te dienen.
Graag ontvangen wij jouw CV en nemen wij vervolgens contact met je op.

Voorwaarde? Voorafgaand aan de selectiedag op 15 juli nodigen we je uit voor deelname aan ons online assessment