Shopping Today

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digital toekomst. Kom op donderdag 22 september 2016 naar Shopping Today (georganiseerd door Thuiswinkel.org en BBPMedia) om te leren. Shopping Today biedt jou interessante kennissessies en praktische cases op jouw niveau en interessegebied.

Margaret Versteden (Directeur Marketing & Platform Innovation) zal voor bol.com de Q&A verzorgen samen met de Bijenkorf onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg om 16:00 uur.

 

Margaret Versteden (1976) maakt sinds juni 2015 als marketingdirecteur onderdeel uit van de directie van bol.com. Zij is daarbij verantwoordelijk voor Marketing en Platform Innovation. Margaret heeft eerder gewerkt bij Bain & Company, Nike en BCG. Binnen Nike was Margaret verantwoordelijk voor de Nike e-commerce en online customization business. Aansluitend was ze in verschillende general management rollen eindverantwoordelijk voor de regio’s Centraal- en Oost- en Noord-Europa. Aanvullend op haar ervaring bij Nike heeft Margaret tien jaar in strategische consultancy gewerkt en was zij onder andere binnen Bain & Company als partner gespecialiseerd in FMCG, retail en e-commerce. Margaret studeerde Bedrijfskunde aan de Monash University in Australië en volgde aansluitend een Master in Business Administration aan INSEAD  in Fontainebleau (Frankrijk).