Software Development 2020 – Avans Hogeschool

’In our world, IT is used as competitive differentiator. It’s all about speed and the ability to change.’

Mooie uitspraak, maar hoe gaat dat er richting 2020 precies uitzien? Welke mobiele apps gaan succesvol worden in de toekomst en hoe snel verdwijnen ze weer? Hoe transformeert de IT-adviseur naar IT-makelaar van cloud diensten? Wat kunnen we allemaal van the internet of things verwachten? Of gaat het zelfs nog verder dan dat? En wat betekent dit uiteindelijk voor het ontwikkelen van de software die nodig is om dit allemaal te realiseren?

Er staan kortom grote veranderingen aan te komen. Hoe houdt de IT-branche zich staande temidden van al die dynamiek? Wat is haar toegevoegde waarde? En welke gevolgen heeft de enorme snelheid waarmee alle veranderingen op ons af komen? Om een deel van deze vragen te beantwoorden organiseert Avans Hogeschool Breda op 12 juni 2015 een conferentie met als thema ‘Software Development 2020’. Tijdens dit congres proberen we het antwoord te vinden op de vraag: hoe wordt software in de toekomst ontwikkeld?

Tijdens Software Development 2020 zal Peter Paul van Beek (IT Architect bol.com) een presentatie verzorgen. Peter Paul van de Beek is IT architect voor meerdere scrumteams met focus op Logistics, Inventory Management, Purchase to Pay, en After Sales. Peter Paul is software ontwikkelaar, teamleider, process engineer, coach en architect met als hoofdonderwerp serviceoriëntatie en integratieprojecten. Naast zijn werk bij bol.com is hij een spreker en schrijft hij blogs.

Meer weten over het programma, klik dan hier.