Direct naar:

Over Business Support

Het succes van bol.com is de optelsom van de klant die altijd centraal staat en de behoefte om het elke dag beter te doen. Dit geldt natuurlijk ook voor Business Support. Zij bieden optimale ondersteuning, advies en inzichten om de organisatie verder te helpen. Betrouwbare informatie is cruciaal voor een organisatie die zich razendsnel ontwikkelt. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen, zowel financieel, juridisch als voor onze collega’s.

Controlling Financiële ambities waar maken

Als snelgroeiend bedrijf heeft bol.com elk jaar ambitieuze doelstellingen. Het Controlling-team ondersteunt de business in het vertalen van algemene doelstellingen naar specifieke doelen en plannen per afdeling, op financieel vlak. Controlling stelt financiële voortgangsrapportages op en constateert op welke punten en door welke oorzaken bol.com het goed of minder goed doet. In samenwerking met de business worden er verbeterplannen gemaakt. Door goed in te spelen op meevallers en snel bij te sturen bij tegenvallers kan bol.com zijn ambities behalen of te overtreffen.

Accounting & Compliance Onder de financiële motorkap

Zorgen dat de zaken onder de financiële motorkap van bol.com zo goed mogelijk zijn geregeld. Op die manier zorg je immers voor betrouwbare cijfers en een optimale cashflow binnen de organisatie. Onze Accounting & Compliance collega’s weten hier alles van. Zij zijn verantwoordelijk voor de beheersing en verwerking van de financiële administratie en de administratieve organisatie. Maar ook voor de interne controle, het cashmanagement en de fiscale zaken. Het leveren van betrouwbare cijfers is de basis waarop in de rest van de organisatie beslissingen worden genomen.

Betrokken bij elke stap van de klantreis

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Legal Juridisch advies op maat

De afdeling Legal ondersteunt de juridische zaken van bol.com in de breedste zin van het woord. Daarnaast adviseren zij de organisatie continu met jurdische inzichten. Denk hierbij onder andere aan het opstellen, onderhouden en beoordelen van algemene voorwaarden, consumentenrecht, maar ook aan het privacy-beleid. Hierdoor zijn klantgegevens optimaal beschermd èn voldoen deze aan de regelgeving van instanties die hier toezicht op houden. Onze juridische afdeling adviseert staat midden in de bol.com organisatie.

People& Binden en boeien van talent

Bol.com’ers zijn geen resources maar mensen met individuele achtergronden, ambities en groeikansen, daarom hebben we geen HR afdeling, maar People& teams. People centric denken is voor ons geen holle kreet, maar een doorvoelde passie.

People& wil collega’s meenemen op een inspirerende employee journey over een bol.com blauwe loper. Rechtstreeks naar het hart van onze klanten. Dat lukt alleen als we de juiste talenten warm maken, hun ontwikkeling continu stimuleren en mensen empoweren om steeds meer uit zichzelf én al hun collega’s te halen. Zo werken we samen aan een cultuur waar we trots op zijn: een setting waarin je niet alles in één keer perfect hoeft te doen, als je het maar elke dag een beetje beter doet.  

Workplace Management Ontwikkelaar van de bol.com campus

Bol.com hecht als werkgever veel waarde aan een prettig kantoor, waar je kunt werken en elkaar ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch, de vrijdagmiddagborrel. Workplace Management zorgt ervoor dat alle bol.com’ers in zo’n prettige kantooromgeving kunnen samenwerken. Daarnaast zijn deze collega’s verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken die bij het beheer van – niet alleen – ons kantoorpand, maar ook onze warehouses horen.

Business Support bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test

Jouw collega's

Business Support bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!