Direct naar:

Over Commercie

Bij bol.com vinden we het belangrijk dat onze klanten zo veel mogelijk keuze hebben. Keuze in assortiment, levertijd en prijs. Door middel van een persoonlijk aanbod in ons brede assortiment (33 miljoen artikelen), willen wij klanten alleen hetgeen laten zien dat voor hen relevant is.

Zij moeten het gevoel hebben van een persoonlijke en betrouwbare speciaalzaak, waar zij altijd vinden wat zij nodig hebben.

De netwerkgedachte

Het online landschap waar onze commerciële professionals in opereren is enorm complex, want als voorloper in de markt zijn er veel paden onbewandeld die wij opnieuw definiëren. Daar komt nog bij dat we naast een winkel ook een platform zijn. Dit betekent dat we bol.com beschikbaar stellen voor ondernemers, retailers en merken.

Zij kunnen niet alleen hun artikelen aanbieden, maar ook adverteren op ons platform. Wij bieden hen de mogelijkheid op een prominente positie in de drukste winkelstraat van Nederland en België (2,5 miljoen bezoeken per dag).

Als buyer, accountmanager of retail media specialist heb je bij bol.com dus de mogelijkheid om aan beide kanten van de tafel te zitten. Waarbij jij door middel van de beschikbare data een strategie ontwikkelt om leveranciers en partners zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van het bol.com platform. Én waarbij we optimaal aansluiten bij de klantervaring. Daarbij stel je vragen als: kopen we zelf in of kiezen we voor een partnership met een ondernemer? Wat werkt het beste voor onze klanten en onze partners? En waar zien we nog meer mogelijkheden binnen ons platform?

Jouw impact op de klantreis

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Samenwerken

Naast dat je samenwerkt met jouw partners, werk je ook veel met andere afdelingen en teams. Bij bol.com brengen we de verschillende specialismen bij elkaar, zodat er commerciële winkelteams ontstaan die met elkaar de toekomst van de winkel bepalen. Dit betekent dat je autonoom werkt, direct impact maakt en multidisciplinair samenwerkt. Binnen deze teams werken we altijd vanuit een hypothese, waarbij we checken of de verwachting gelijk is aan de realiteit.

Data & Commercie

Bij bol.com werken we data gedreven, vooral binnen onze commerciële teams is dit enorm belangrijk. Want wij kunnen hiermee onze partners en leveranciers helpen om meer uit het bol.com platform te halen. Onze data biedt diepe inzichten over ons bereik en de waarde van bezoeken, aankopen, positionering en media. Deze waardevolle informatie delen we wekelijks met onze partners en collega’s, zodat we de winkel van ons allemaal nog beter kunnen maken. We bieden optimale transparantie, want als de advertentie of het artikel een meerwaarde is voor onze klanten, dan is dit ook een meerwaarde voor onze leveranciers.

Commercie bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test

Jouw collega's Met elkaar zorgen we voor een optimaal aanbod voor onze klanten

Commercie bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!