En dus willen we iedere klant een unieke winkelbeleving bieden. Oftewel: klanten verwelkomen in een speciaalzaak waar ze meteen worden herkend. Waar ze snel vinden wat ze zoeken. En waar ze ook nog eens worden geïnspireerd. Maar hoe creëer je unieke speciaalzaken voor meer dan 8 miljoen klanten?

Volgens de afdeling Commercie begint dat met een breed en diep assortiment, zodat er altijd genoeg te kiezen is. Niet alleen via onze leveranciers, maar ook van onze zakelijke partners. Zij zetten artikelen in de etalage die je echt niet overal tegenkomt! Dat enorme assortiment met meer dan 15 miljoen artikelen moet natuurlijk wel op de juiste manier worden aangeboden, zodat de juiste klant het juiste artikel vindt. Klantgerichte merchandising dus! Bovendien willen we klanten eerlijk informeren en continu inspireren, bijvoorbeeld met heldere artikelbeschrijvingen en klantreizen waar je oprecht vrolijk van wordt.

41 speciaalzaken

Hoewel we voor klanten één winkel zijn, bestaat bol.com uit 41 speciaalzaken. In elke speciaalzaak werken mensen die feeling hebben met het assortiment en, vooral, met de klanten die dat assortiment willen ontdekken. Het juiste product, de juiste content, de juiste prijs, de juiste personalisatie en de juiste beschikbaarheid, dat is waar de winkelteams voor gaan.

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Onze manier van werken

Dat we daarbij kiezen voor cross-functioneel werken, is logisch, want we maken onze ‘8 miljoen unieke speciaalzaken belofte’ pas waar als elk onderdeel van de klantreis steengoed verloopt. En dat vereist een gedeelde visie, het lef om buiten je eigen functiegrenzen te denken, intensieve samenwerking en continue kennisuitwisseling. Solo bereik je mooie dingen. Samen nog veel meer!

Binnen de cross-functionele winkelteams werken Category Managers, Managers Merchandising, Product Specialisten, Supply Chain Specialisten en Winkel Marketeers intensief met elkaar samen. Dat doen ze volgens de SCORE methodiek, wat staat voor autonomie, wederzijds vertrouwen en continu van elkaar leren. Klinkt als iets voor jou?

We hebben een verrassing voor je Banen.bol.com is volledig vernieuwd

Écht een kijkje achter de schermen

  • Van afdelingen naar expertises Omdat we ‘elke dag beter’ alleen bereiken met multidisciplinaire teams
  • Verschillende manieren om verhalen te vertellen Omdat jij zelf wel bepaalt of je leest, kijkt of luistert
  • Rijke vacatureteksten Omdat je écht zeker wil weten of het iets voor jou is

Maar natuurlijk ook…

  • Alles om een mooie stageplaats te vinden Pak die kans om ervaring op te doen bij de beste winkel van Nederland en België
  • Een quiz Om te zien of jij een echte bol.com’er kunt worden
  • En hier en daar een verstopt feestje Want wie houdt er nou niet van wat confetti op z’n tijd

Je kan het met bol.com