Direct naar:

Over Finance & Business Support

Het succes van bol.com is de optelsom van de klant die altijd centraal staat en de behoefte om het elke dag beter te doen. Dit geldt natuurlijk ook voor Finance & Business Support. Zij bieden optimale ondersteuning, advies en inzichten om de organisatie verder te helpen. Betrouwbare informatie is cruciaal voor een organisatie die zich razendsnel ontwikkelt. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen, zowel financieel, juridisch als voor onze collega’s.

Controlling Financiële ambities waar maken

Als snelgroeiend bedrijf heeft bol.com elk jaar ambitieuze doelstellingen. Het Controlling-team ondersteunt de business in het vertalen van algemene doelstellingen naar specifieke doelen en plannen per afdeling, op financieel vlak. Controlling stelt financiële voortgangsrapportages op en constateert op welke punten en door welke oorzaken bol.com het goed of minder goed doet. In samenwerking met de business worden er verbeterplannen gemaakt. Door goed in te spelen op meevallers en snel bij te sturen bij tegenvallers kan bol.com zijn ambities behalen of te overtreffen.

Accounting, Risk & Compliance Onder de financiële motorkap

Zorgen dat de zaken onder de financiële motorkap van bol.com zo goed mogelijk zijn geregeld. Op die manier zorg je immers voor betrouwbare cijfers en een optimale cashflow binnen de organisatie. Onze Accounting, Risk & Compliance collega’s weten hier alles van. Zij zijn verantwoordelijk voor de beheersing en verwerking van de factuurstroom, de financiële administratie en de administratieve organisatie. Maar ook voor de interne controle, het cashmanagement, het risicomanagement en de fiscale zaken. Het leveren van betrouwbare cijfers is de basis waarop in de rest van de organisatie beslissingen worden genomen.

 

Betrokken bij elke stap van de klantreis

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Legal Juridisch advies op maat

De afdeling Legal ondersteunt de juridische zaken van bol.com in de breedste zin van het woord. Daarnaast adviseren zij de organisatie continu met jurdische inzichten. Denk hierbij onder andere aan het opstellen, onderhouden en beoordelen van algemene voorwaarden, consumentenrecht, maar ook aan het privacy-beleid. Hierdoor zijn klantgegevens optimaal beschermd èn voldoen deze aan de regelgeving van instanties die hier toezicht op houden. Onze juridische afdeling adviseert staat midden in de bol.com organisatie.

groepsfoto

People& Binden en boeien van talent

Wat bij andere organisaties onder Human Resources valt, valt bij bol.com onder People&. Want wij vinden dat mensen geen middelen zijn.

De afdeling People& is verantwoordelijk voor het vinden van het juiste talent, het ontwikkelen van onze collega’s en het begeleiden van duurzame groei van onze organisatie. Alle bol.com’ers zijn trots op de waardering die we van onze klanten krijgen en zijn gedreven om het op heel veel vlakken elke dag weer een stukje beter te doen.

Facility Management Ontwikkelaar van de bol.com campus

Bol.com hecht als werkgever veel waarde aan een prettig kantoor, waar je kunt werken en elkaar ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch of de vrijdagmiddagborrel. Facility Management zorgt ervoor dat alle bol.com’ers in zo’n prettige kantooromgeving kunnen samenwerken en is daarnaast verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken die bij het beheer van een kantoorpand horen.

Finance & Business Support bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test

Finance & Business Support bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!