Half juli 2018 maakten we bekend: we gaan ons bol.com fulfilment center uitbreiden, want we gaan als een gek. Begin 2016 startten we met de bouw van ons eerste eigen fulfilment center. In september 2017 werd het pand officieel in gebruik genomen. En zijn we al druk bezig met de uitbreiding. Onze missie? Jouw pakketje bezorgen, waar en wanneer jij maar wilt!

 

Grootste gemechaniseerde fulfilment center van Europa

Met deze uitbreiding realiseren we een magazijn van 100.000m2, dat is ongeveer even veel als 16 voetbalvelden. Onze ambitie is om het grootste gemechaniseerde fulfilment center van Europa te realiseren, waar ruim een half miljoen pakketjes per dag doorheen gaan. Dankzij deze ontwikkeling kan bol.com ook in de toekomst blijven groeien en innoveren. Dit alles om het dagelijks leven makkelijker  te maken, door onze keuze, gemak en service te blijven vergroten. Het huidige fulfilment center in Waalwijk is een van de duurzaamste in de Benelux (volgens de BREEAM standaard). Ook voor de uitbreiding wordt er gebouwd volgens de BREAAM-certificering, met als uitgangspunt de hoogst mogelijke score (Excellent).

Maak impact op een echte bol.com manier

Logistiek bij bol.com neemt een strategische positie in binnen de organisatie. Het ontwerp, de bouw en operatie, realiseren we uiteraard op een echte bol.com manier; agile, teams met hoge mate van autonomie en veel verantwoordelijkheid.

De bouw en realisatie van het eerste fulfilment center heeft ervoor gezorgd dat we ervaringen kunnen meenemen bij de uitbreiding. Wegen zijn nog niet bewandeld, het is aan jou om hier impact te maken.