Direct naar:

Over Marketing

We zijn dichtbij en daarom begrijpen we wat er speelt bij onze Nederlandse en Belgische klanten. We zijn continu bezig om te achterhalen hoe, waar en wanneer klanten welke boodschap willen ontvangen. Op deze manier bereiken we hen met informatie waar alleen zij behoefte aan hebben.

De marketing reis

We interacteren elke dag met miljoenen klanten in heel Nederland en België, de impact is dus groot. Vanuit marketing kijken we hoe we dit nog beter kunnen doen. De ondernemende en energieke sfeer maakt het mogelijk om deze beweging voort te zetten. Als Marketing, Communicatie en Merchandising Specialist bij bol.com denk je na hoe nieuwe klanten naar de online wereld kunnen worden getrokken en vervolgens kunnen behouden. Een potentiële markt dus die je bij bol.com kan benutten.

Goed gevoel

Om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken moeten zij ons ten eerste kunnen vinden. Klanten moeten antwoord kunnen geven op de vragen: wie is bol.com ? En waarvoor kunnen we bij bol.com allemaal terecht? Door hen kennis laten maken met bol.com nemen we die vragen bij hen weg. Dit geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze zakelijke partners. Ook bij hen willen we bewustwording creëren, voor ons winkelplatform. Als een klant op zoek is naar een artikel zal deze klant kiezen voor een organisatie waar zij een goed gevoel bij hebben. Wij willen hen dat goede gevoel bezorgen.

Weten wat er speelt

We willen constant weten wat er leeft bij onze klanten. Waar is de behoefte van de klant? En hoe kunnen we daarop inspelen? Onze Online Marketing Specialisten en CRM Marketeers weten wat de behoeftes zijn van onze klant. Vervolgens spelen we hierop in en begeleiden we de klanten naar onze winkel.

De impact die jij hebt op de klantreis

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Winkelbeleving

Onze collega’s uit de 42 winkelteams zorgen ervoor dat de customer journey vanaf het moment van binnenkomst tot afrekenen vlekkeloos verloopt. Zij bieden onze klanten een specialistische winkelbeleving die ze verwachten. We maken het mogelijk voor de klant om gericht te oriënteren, inspireren, te kiezen en uiteindelijk te kopen. We blijven aan de klantrelatie bouwen door hen te voorzien van inspiratie en relevante content. Daarbij willen we klanten inspireren en laten oriënteren door promotionele acties op te zetten.

Marketing bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test

Jouw collega's Er samen echt voor gaan

Marketing bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!