Direct naar:

Over Service

Het dagelijks leven van onze klanten makkelijker maken, dat is waar we bij bol.com elke dag ons bed voor uitkomen. We willen met elkaar de ultieme winkelbeleving neerzetten voor onze klanten en zakelijke partners. Daarom heeft bol.com zijn platform opengesteld voor zakelijke partners in Nederland en België. Tevredenheid en servicebereidheid staan bovenaan.

Een servicecultuur dus gebaseerd op drie service waarden

  • Voor je klaar staan
  • Elke dag beter
  • Net even anders durven zijn

Bol.com heeft geen klanten, klanten hebben bol.com, een uitspraak die centraal staat binnen bol.com. We willen de stem van de klant en de zakelijk partners zo veel mogelijk laten horen. Persoonlijk contact staat hierbij centraal, maar we blijven ook continu innoveren om hun zo goed mogelijk te servicen. We zien dat de invloed van Artificial Intelligence steeds groter wordt, daarom zijn wij steeds meer bezig met chatbot integratie.

Innovatie

Klantverwachtingen ten aanzien van het contact worden steeds hoger. Dit komt onder andere door de generatie die is opgegroeid in een 24/7 maatschappij, waarbij producten en diensten personaliseerbaar zijn.
Met deze ontwikkeling en de groei van bol.com is het belangrijk dat klanten zo goed mogelijk worden geholpen bij hun vragen. Onze zakelijke partners verkopen hun producten via bol.com. Wij willen hen helpen om zo veel mogelijk uit het winkelplatform te halen.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zetten we onze collega’s in van Customer Service, Partner Service, The Social Hub, Special Care en ook Chatbot Billie.

De stap in de klantreis waar jij impact op maakt

Hier om te helpen Wij staan altijd voor je klaar

Het kan gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals je had bedacht, dan zorgen wij dat er altijd een mogelijkheid is om je te helpen. Maar ook als alles goed gaat, horen we graag van jou. Bijvoorbeeld via social media of onze klantenservice!

Samenwerking

Iedereen bij bol.com zet de klant centraal op zijn of haar eigen manier. Maar onze Service Experts en Partner Specialisten hebben dagelijks contact met de klanten en zakelijke partners. Zij zorgen er voor dat service leeft in de organisatie.

De Customer Service collega’s zijn de meest klantgeoriënteerde collega’s van bol.com. Iedere dag worden zij uitgedaagd om mee te denken over innovaties om de klantbelevenis een impuls te geven. Een van deze innovaties is onze Chatbot Billie, die een steeds grotere rol inneemt.
Hij is de virtuele service expert die klanten helpt bij hun vraag.

Met een glimlach

Soms kunnen Billie en onze Service Experts een issue niet oplossen, dat is waar Special Care in beeld komt. Zij doen er alles aan om de meest ontevreden klanten weer blij te maken. Door klanten een bijzonder moment te bieden willen we hen een extra bijzonder gevoel geven.

Ook de Social Hub wil een glimlach bezorgen op het gezicht van onze klanten. We zien humor als een sociaal bindmiddel dat het communiceren met elkaar makkelijker én leuker maakt.

Zakelijke partners

Onze collega’s van Partner Service lossen op, denken mee en helpen zakelijke partners vooruit. Zij willen hun helpen om zo veel mogelijk uit het bol.com winkelplatform te halen. Partner Service is de stem van onze zakelijke partners richting de organisatie.

 

Jouw collega's Er samen echt voor gaan

bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!