Direct naar:

Over Starters

Beginnen aan je loopbaan is spannend, je zal je begeven in een omgeving die voor jou nog vrij onbekend is. Je zet je eerste stappen en er is nog veel te ontdekken, ‘waar word ik blij van?’ en ‘waar ben ik goed in?’ zijn vragen die je jezelf veel zal gaan stellen. Daarom wil bol.com een omgeving bieden waar je zacht kan landen en waar je gemakkelijk de overstap kan maken van student naar bol.com’er.

Er samen echt voor gaan

Om elke dag beter te worden werken we samen met heel veel energieke en enthousiaste mensen aan één doel: het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker maken.

Er samen echt voor gaan, dat is hoe we bij bol.com te werk gaan. Samenwerking staat centraal in de organisatie, er heerst een sfeer waar iedereen bereid is om elkaar verder te helpen.

De omgeving waarin bol.com zich begeeft is continu in beweging. We zijn voortdurend aan het innoveren. Als bol.com’er kun je echt bijdragen aan die innovatie. We vinden het daarom belangrijk dat je jouw ideeën deelt om bol.com verder te helpen zodat je hier echt mee aan de slag kan. Die ondernemerschap maakt dat er bij bol.com ruimte is om fouten te maken, hier leren we met zijn allen van en hier worden we ook elke dag beter van.

Bol.com extra's

  • Elke week proosten op de vrijdagmiddagborrel bij onze eigen bol.com bar 
  • Scoren op ons voetbalveld of in de games room
  • Werk je in het zweet in een van onze twee gyms of bij diverse sportlessen
  • Liever teamsport? Speel mee met onze hockey- of voetbalteams
  • Zin in een quick bite? Deze haal je in onze eigen AH to Go
  • Als starter ben je op zoek naar een fijne en snelle start. Wij helpen je hierbij met een training specifiek gericht op starters

IT Young Professional Programma

Bol.com biedt IT-talent de unieke kans om een all-round Software Engineer te worden bij het grootste shoppingplatform in Nederland en België. In het IT Young Professional-programma nemen we je mee in een 2-jarige reis in 4-stappen, door het meest innovatieve IT-landschap van Nederland en België. Na het afronden van dit programma ben je op het snelle spoor om je verder te ontwikkeling bij bol.com.

 

Lees hier meer over ons IT Young Professional Programma. 

Jong bol.com

Ben je jong, jong bij bol.com, of jong van geest? Jong bol.com is voor iedere bol.com’er! Voor ambitieuze bol.com collega’s worden diverse activiteiten georganiseerd; van kennisverbreding (workshops, case studies, inspiratielunch) tot vermaak (bootje varen, bowlen). Daarnaast zoeken wij ook Jong-groepen op van andere organisaties om kennis uit te wisselen en te netwerken.

Jouw collega's Er samen echt voor gaan

Als starter aan de slag gaan bij bol.com? Vraag het een van onze recruiters!