Direct naar:

Over tech

Met ongeveer 2,5 miljoen bezoeken per dag, is bol.com het grootste online winkelplatform in Nederland en België. De technische toepassingen die onze engineers, product owners, data scientisten etc creëren, hebben een directe impact op meer dan 12 miljoen klanten. Zij kiezen uit ruim 33 miljoen artikelen tijdens een inspirerende en persoonlijke winkelervaring. Technologie en innovatie zijn een essentieel onderdeel van de bol.com cultuur en tech zit in het DNA van elke bol.com’er.

Daarom werken IT en business nauw samen bij bol.com. Omdat wij in een complexe en snel veranderende omgeving zitten, kunnen we niet werken met one-size-fits-all oplossingen. We hebben de lef om eigen projecten op te pakken en de juist technologie (welke het ook is) voor het juiste doel (welke dit ook is) te gebruiken. We geloven in continue verbeteringen, omdat alles wat we doen en elk stukje code een directe impact heeft op het dagelijks leven van onze klanten en partners.

Tech heeft impact op de hele klantreis van bol.com

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Wij proberen om de technologieën waarmee we werken en de mogelijkheden die er zijn tot het maximale te rekken. Daarbij maakt het niet uit of we het hebben over Java, legacy technologieën of de nieuwste open source applicaties.

Binnen bol.com is voertaal Nederlands, behalve bij IT. Hier is alles in het Engels.

Our stack

Golang, java, scala, hadoop, groovy, apache, angular, react, linux, mongodb, elasticsearch, docker, cucumber, postgresql, tomcat, maven, gradle, rundeck, kotlin, google cloud platform en veel meer….

you build it, you run it, you love it

  • You build IT; We gebruiken onze vaardigheden, creativiteit en technologieen om de juiste oplossingen te bieden voor onze klanten en partners.
  • We run IT; Gezamenlijk zorgen we dat onze systemen blijven werken, 24/7.
  • We love IT; Teams nemen de mogelijkheid om een verschil te maken en dingen te verbeteren.

Jouw collega's

Teams staan centraal

Tech is motor van onze organisatie en miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van ons winkelplatform. Doordat we ondernemerschap en autonomie beleggen in de teams, kunnen we meer dan 70 user stories per dag releasen. Onze teams vormen de basis van ons succes en zorgen dat we toekomstbestendig zijn en blijven. De verschillende teams werken nauw met elkaar samen, maar hebben weinig afhankelijkheden. Zij zijn verantwoordelijk voor hun eigen werk en leren van en met elkaar.

Als tech professional kun je werken binnen 4 domeinen:

  • Shopping Experience: Hebben een volledig focus op de beste winkel ervaring voor onze 12 miljoen klanten
  • Retail Platform: Zorgen dat onze zakelijke partners gemakkelijk alles uit ons winkelplatform kunnen halen
  • Logistics: Alles aan de achterkant van onze winkel, van orderverwerking, betaling en klanten service.
  • Platform: Ontwikkelen en coördineren oplossingen voor alle domeinen.
Tech bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test