Afscheid Michel Schaeffer bij bol.com

Op vrijdag 4 september hebben wij afscheid genomen van Michel Schaeffer. Hij vervulde de afgelopen 14,5 jaar de rol van Marketing Directeur. 

Michel Schaeffer: “De afgelopen 14 jaar bij bol.com heb ik ervaren als een echt jongensboek waarbij ieder hoofdstuk spannend en leuk was, een geweldige periode. Ik ben dankbaar en trots dat ik samen met een fantastisch team collega’s de ambitie heb kunnen verwezenlijken om bol.com groot en succesvol in Nederland en België te maken.” Michel geeft aan dat hij na zijn vertrek eerst gaat genieten van zijn vrije tijd, reizen en tijd doorbrengen met zijn familie.

“Daarna zal ik waarschijnlijk gaan uitkijken naar mooie start-ups met innovatieve concepten die ondersteund worden met venture capital en toe zijn aan een volgende groeifase. Net zoals ik dat bij bol.com heb gedaan vind ik het ontzettend leuk om jonge bedrijven, nationaal of internationaal, in die fase richting te geven.”, aldus Michel

 

Youtube video replacement image

Daniel Ropers, algemeen directeur bij bol.com: “ Ik ben Michel enorm dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor ons bedrijf. Wij vinden het erg jammer hem straks te moeten missen, als professional en als de geweldige collega die hij al die jaren was, maar wij hebben uiteraard alle begrip voor zijn besluit en wensen hem veel geluk en succes voor de toekomst.”

 

Michel ontzettend bedankt voor alles wat je voor bol.com en je collega’s hebt gedaan!