Avondbezorging in België

Krijg je jouw pakketje(s) liever ’s avonds? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf nu is het voor onze Belgische klanten ook mogelijk om hun pakketje in de avond te ontvangen.

Voorlopig begint bol.com met deze dienst in een groot deel van Vlaanderen – Antwerpen, Oost-Vlaanderen en rond Brussel. Voor onze Belgische klanten: wees straks dus niet verbaasd als je ’s avonds een bezorger met een bol.com pakketje ziet rondrijden op de Grote Markt in Antwerpen. Avondbezorging geldt op alle ruim 300.000 Select-artikelen en de bezorger komt langs tussen 18.00 en 22.00 uur.

Geen verzendkosten

Klanten die daar vaker gebruik van maken, of meer kiezen voor bijvoorbeeld ‘Vandaag Ophalen’, kunnen voortaan ook werken met ‘Select’. Dat abonnement kost 9,99 euro per jaar, waarna alle verzendkosten wegvallen. Ook bestellingen van minder dan 20 euro worden dan gratis aan huis geleverd. Het abonnement wordt ook niet stilzwijgend verlengd en loopt na één jaar gewoon af, waarna het door de klant zelf opnieuw aangevraagd moet worden.

“De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om onze Belgische klanten nog meer keuze en daarmee controle te geven over de bezorging van pakketjes”, zegt Kiki Lauwers, directeur België bij bol.com. “Toch merken we dat bijkomende verzendkosten weleens een drempel vormen om online te kopen. Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van het Select-lidmaatschap. We bieden zo maximale keuze, gemak en snelheid tegen minimale kosten.”

Bron: Metro België