Back to the Roaring Twenties – bol.com Personeelsfeest

Bij bol.com zijn we voortdurend met de toekomst bezig, maar soms maken we een stapje terug in de tijd. Afgelopen vrijdag 16 mei 2014 waren alle bol.com collega’s uitgenodigd om naar de Rijtuigenloods in Amersfoort te komen. Daar werd het jaarlijkse personeelsfeest van bol.com gevierd, met als thema:

The Roaring Twenties

Tijdens the Roaring Twenties, de periode tussen de twee wereldoorlogen, heerst er een idealistische en optimistische geest in Europa. Nederland en België krijgen de eerste bioscopen. De stomme film is een grote hit! Deze roerige tijd staat ook in het teken van Flapper- girls, de boblijn, strikdassen en gleufhoeden. En dit alles was terug te vinden tijdens deze geweldige dag.

De bol.com collega’s konden allerlei workshops volgen georganiseerd door diverse comedians; van whisky proeven tot een lachcursus en van sjansen en dansen tot het aanmeten van een pokerface!
Na de workshops en een heerlijk avondmaal, was er de mogelijkheid om een dansje te wagen. Als klap op de vuurpijl kwam Miss Montreal optreden.

Youtube video replacement image