bol.com in top 20 best beoordeelde werkgevers van Nederland

Glassdoor onthult vandaag de jaarlijkse Top 20 Best Beoordeelde Werkgevers in Nederland. In tegenstelling tot andere werkgevers-awards is deze Top 20 uitsluitend gebaseerd op de input van degenen die er het meeste verstand van hebben: de werknemers zelf. Door het vrijwillig achterlaten van een anonieme bedrijfsreview op Glassdoor, hebben werknemers de afgelopen jaren feedback gedeeld over hun baan, werkcultuur en werkgever.

Naast een algemene beoordeling en CEO-rating leveren werknemers ook feedback over de carrièremogelijkheden, compensatie & arbeidsvoorwaarden, cultuur & waarden, senior management en werk/privé balans bij hun werkgever. Bol.com eindigde op de 10e positie. Een van onze collega’s omschreef bol.com als volgt:

“Veel autonomie en weinig lagen, innovatief, super sfeer en geweldige collega’s. Fouten maken mag. We delen een missie!” bol.com Anonieme Werknemer, Utrecht

 

Wij bedanken al onze medewerkers die ons van open en eerlijke feedback hebben voorzien onder andere via Glassdoor. Met alle ruim 1200 bol.commers creëren we elke dag opnieuw een fijne werkplek en -sfeer. Wil je de reviews van bol.com lezen, klik hier.

 

Bron: Glassdoor.nl