Bol.com Retailer of the Year 2017-2018

Tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of The Year’ gala is bol.com door het publiek uitgeroepen tot Retailer of the Year 2017-2018! Naast het behalen van deze titel is bol.com ook verkozen tot winnaar van de Webshop Awards.

Huub Vermeulen: ”We zijn vooral enorm blij met deze prijzen omdat het publieksprijzen zijn. Het is dus echt een blijk van waardering van onze klant in plaats van de vakjury. Dankzij de enorme inzet van alle bol.com collega’s elke dag weer, kwamen we gisteravond als winnaar uit de bus.”

Publieksprijzen

In het afgelopen half jaar beoordeelden ruim 316.000 consumenten hun favoriete retailers voor de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland en ABN AMRO Webshop Awards Nederland.
Op 14 september zijn de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt. Deze winnaars maakten hierdoor kans op de overall titel door de afgelopen maand nogmaals stemmen van de consument binnen te halen.

 

Bol.com werd verkozen tot ‘ABN ARMO Retailer of the Year’ 2017-2018 en liet hiermee 34 genomineerden achter zich. Naast deze titel sleepten we ook de ‘ABN AMRO Webshop Awards’ in de wacht.

Tijdens het ‘Retailer of the Year’ gala 2017-2018

Meer lezen over de ABN AMRO Retailer of the Year Awards? Klik hier.