Bol.com start online testomgeving

Bol.com start een online testomgeving: beta.bol.com. De omgeving biedt ruimte om snel en eenvoudig technische toepassingen en innovaties te testen en toetsen, om zo de winkelbeleving te verbeteren.

Klanten die eerder hebben aangegeven graag met bol.com mee te willen denken, zijn gevraagd om hun bevindingen over de beta-omgeving te delen. Op een later moment wordt de testomgeving beschikbaar gesteld voor een grotere groep klanten. Deze omgeving is te herkennen aan afwijkend design van de homepage en een grijze header bovenaan elke pagina. Klanten kunnen eenvoudig hun mening geven via een feedbackknop die staat aangegeven bij elke nieuwe functionaliteit. En wanneer gewenst, kunnen ze op eenvoudige wijze terugkeren naar de standaardpagina van bol.com.

Beta.bol.com

beta.bol.com

Huidige innovaties

In  de testomgeving is onder andere een nieuw design van de winkel te zien. Bol.com experimenteert met een omgeving die nog meer inspiratie biedt. Zo wordt op dit moment de 360-gradenview van de fysieke winkel Riviera Maison getest. Op deze manier wordt off- en online winkelen op een bijzondere manier samengebracht.

Wanneer de innovaties in de testomgeving positief worden beoordeeld door klanten, kan bol.com snel tot implementatie overgaan zodat alle 7 miljoen klanten toegang krijgen tot de nieuwe functionaliteiten.

 

Bekijk de testomgeving hier: beta.bol.com