Bol.com weblog wint Content Marketing Award!

Afgelopen donderdag heeft een vakjury ons weblog, tijdens de Grand Prix Content Marketing 2015, verkozen tot ‘Beste content platform van Nederland en Belgie 2015’. Het spande tussen weblog.bol.com, de Giel app en Financial Focus. Op het puntje van onze stoelen wachtten we op de verlossende woorden; wat wilden we deze prijs graag winnen! Niet alleen omdat we hem nog nooit eerder hebben gewonnen, maar vooral door het redesign van ons weblog. En gelukkig mochten we de award in ontvangst nemen!

Waarom bol.com deze award heeft gekregen? Een tweet van de organisatie geeft een pakkende samenvatting van het juryrapport: Waar velen nog verdrinken in data, doet #bol.com met data waarvoor ze bedoelt zijn: insights gebruiken om slimme content te maken waar de doelgroep om verlegen zit.

 

Award beste weblog

Wij zijn met z’n allen super trots dat we ons weblog nu het ‘Beste Content Platform’ mogen noemen. En dat hebben we als bol.com niet alleen aan onszelf te danken, maar zeker ook aan Born05. De Creative Agency die iedere dag keihard werkt om de beste content te ontwikkelen voor ons weblog. Ook het redesign dat ons weblog dit jaar heeft gehad, is mede aan hen te danken. Dus bij deze: bedankt!