Bol.com wint Beste Service Award Opiness

Op 4 maart 2015 kregen zes dienstverleners in Nederland een mooi cadeau van hun eigen klanten in de vorm van een Beste Service Award. Bol.com wint deze award voor het beste web warenhuis. 

Linda Schulte, Co-Founder van Opiness: “De winnaar verdient de award door het verkrijgen van de beste klantreviews met de hoogste rapportcijfers van hun klanten op Opiness.nl. Winnaars onderscheiden zich dit jaar door twee duidelijke kenmerken die de consument belangrijk vindt: het bieden van de beste prijs, maar wel met de beste klantenservice.

Bol.com scoort een 7,8 bij haar klanten, daarbij geven ze het volgende aan: ‘Leveren op de afgesproken tijd, goede communicatie en after-service. Ruim assortiment.’

 Huub Vermeulen, directeur operations van bol.com over waarom hoogwaardige service belangrijk is voor bol.com: “De toekomst van ons bedrijf is in handen van onze klanten. Daarom kennen wij een compromisloze passie voor kwaliteit, zo willen we ervoor zorgen dat onze klanten keer op keer blijven kiezen voor bol.com.

Geheim van de Beste Performers en de top 10

De veeleisende consument anno 2015 gaat voor de beste prijs en de beste service. Hij zoekt, vergelijkt, bezoekt, probeert, stapt op en gaat weer verder. Als de juiste aanbieder is gevonden dan blijft de klant trouw en beveelt zij die partij graag aan. De klantenservice speelt een prominente rol in de beleving van de service. Het begrip ‘geduldige medewerkers’ is een opkomend woord in de reviews. Wordt “Slow Service” de nieuwe trend in klantcontact? Waarbij de servicemedewerker niet op afhandelingstijd en snelheid, maar op waardering wordt afgerekend? Het levert in ieder geval dus meer blije klanten op.

 

Opiness is in maart gestart met de rubrieken Opiness over internetproviders, telecomproviders, banken en web warenhuizen omdat er voldoende reviews zijn verzameld om een vergelijking te kunnen maken van alle aanbieders voor de consument.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze kwaliteit, bekijk onze vacatures!