Bol.com wint Opiness.nl Service Award

Gisteravond, 11 januari 2016 ontvingen wij tijdens de Beste Service Award van Opiness de service award binnen de categorie Webwarenhuizen voor onze goede service. 1277 klanten hebben hun mening gegeven in dit onderzoek over bol.com. De snelle levering en service is wat de helft van de klanten noemt in hun reviews (49%). Maar ook de goede klantenservice en het ruime assortiment  zijn redenen voor hoge rapportcijfers. Gemiddeld kreeg bol.com een rapportcijfer van een 8,3.

Casper Overbeek (Customer Service Director van bol.com): “bol.com is er zeer van bewus dat achter elke online aankoop een mens zit. Daarom proberen wij alle online innovatie en communicatie zo veel mogelijk een menselijk gezicht te geven en zo in het hart van onze klanten te komen.” 

Opiness Award 2016

Casper Overbeek (Customer Service Director) tijdens de Opiness Service Award 2016

 

Niet alleen bol.com viel deze avond in de prijzen, maar ook Allsecur, ditzo, Knab en Lidl. Van de winnaars werden 5.600 reviews geanalyseerd en het toverwoord voor de service gerichte consument anno 2016 is vooral ‘snel’ en het krijgen van (onverwachte) extra’s. Belangrijkste reden om zeer hoge cijfers te geven was voor klanten echter ook de persoonlijke touch, de extra’s die men niet had verwacht van deze bedrijven of standaard krijgt. De Service Award winnaars zetten een stapje meer lijkt het, in de vorm van extra verpakking, extra aandacht, extra service of door de klant wat terug te geven.