Jong bij bol.com

‘Ben je jong, jong bij bol.com, of jong van geest? Jong bol.com is voor iedere bol.commer!’ Voor ambitieuze bol.com collega’s worden diverse activiteiten georganiseerd; van kennisverbreding tot vermaak.

Bol.com is in de afgelopen jaren gegroeid, heel hard gegroeid. En hierdoor zijn er dan ook veel ambitieuze collega’s bijgekomen. In 2013 zochten een aantal enthousiaste bol.com’ers naar een manier om het contact tussen interne afdelingen te bevorderen en meer te ondernemen met je collega’s. Na flink wat brainstormsessies, pizza-avonden, presentaties en uiteindelijk de knallende kick off  was jong bol.com een feit!

jong bol.com bestuur

“Wij bieden ambitieuze bol.commers een platform om zich op een informele manier te ontplooien.”, aldus de bestuursleden  van jong bol.com.

Jong bol.com wilt graag iets doen voor collega’s die zich persoonlijk willen ontwikkelen, inspiratie op willen doen, kennis graag delen of het gewoon leuk vinden om soms een uitje bij te wonen. Eén grote groep leergierige en ondernemende professionals bij elkaar dus! Heel blij wordt het bestuur dan ook van collega’s die gave ideeën aandragen of zich aansluiten bij de organisatie van een event, wat regelmatig gebeurt. Er is geen specifieke leeftijd- of opleidingsgrens, omdat jong bol.com gelooft dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen.

Het afgelopen jaar zijn er flink wat activiteiten georganiseerd, zoals een netwerkborrel met Young@Amsterdam, een inhoudelijke casemiddag met Kluwer en een dag rondom Persoonlijke Ontwikkeling. Daarnaast vindt maandelijks de standaard ‘Directors View’ plaats, waarbij MT-leden vertellen over ontwikkelingen binnen hun eigen afdeling. Met nieuwe collega’s uit alle hoeken van het land ontdekken we onze thuisbasis, Utrecht; aan het begin van de zomer hebben we daarom met een sloep vol jong bol.commers over de Utrechtse grachten gevaren.

jong bol.com - Kluwer

“Het is zo gaaf om aan activiteiten van jong bol.com deel te nemen. Naast dat ik zelf veel leer, leer ook nieuwe mensen kennen die mij tot nieuwe inzichten helpen. Ik heb er echt vrienden aan over gehouden!”

Ook werken bij bol.com? check onze vacatures.