Bol.com introduceert ‘Select’

Bol.com zet opnieuw een stap in het nog toegankelijker en makkelijker maken van online winkelen en introduceert onder de naam ‘Select’ een bezorgabonnement. In 2016 creëerde bol.com al een doorbraak in ‘same day delivery’; nog dezelfde dag je pakketje in huis tegen het laagste tarief en beschikbaar voor een breed assortiment. Ook werd zondagbezorging een feit. Vanaf vandaag zijn deze en alle andere bezorgopties gebundeld in een abonnement en daarmee nog voordeliger. Want wie lid wordt van ‘Select’ betaalt nu eenmaal per jaar € 14,99 waarna alle verzendkosten voor de rest van het jaar vervallen. Klanten betalen dus niet meer voor bestellingen onder de € 20,-, avond- en zondaglevering en de same day delivery services ‘Vandaag Bezorgd’ en ‘Vandaag Ophalen’.

Drempels wegnemen

Daniel Ropers, algemeen directeur bol.com, vertelt: “De afgelopen jaren hebben we er alles aan gedaan om onze klanten nog meer keus en daarmee controle te geven over de bezorging van pakketjes. Met onder andere als resultaat dat wij voor iedere situatie een geschikte bezorgoptie hebben, zodat je een pakketje altijd kunt laten bezorgen waar en wanneer je maar wil. Dat betekent zeven dagen in de week en indien nodig al binnen vijf uur na bestelling. We merken dat onze klanten enorm enthousiast zijn over deze services. Enkel de bijkomende kosten kunnen nog weleens een drempel vormen om er gebruik van te maken. Die drempel nemen we nu zo goed mogelijk weg met de introductie van een bezorgabonnement. We bieden zo maximale keus, gemak en snelheid tegen minimale kosten. Zelfs voor de bestellingen onder de € 20,- hoeft niet meer betaald te worden. Met ‘Select’ weet je dus precies waar je aan toe bent en word je nooit meer verrast door onverwachte verzendkosten.”

Het aantal artikelen met een ‘Select’-label zal in de komende jaren uitgebreid worden, naar verwachting tot zo’n 1 miljoen artikelen. Tot dit assortiment behoren ook de artikelen van winkeliers die via bol.com verkopen en daarbij ook hun logistiek hebben ondergebracht bij bol.com.

Meer informatie is te vinden via de website bol.com/select.