Stage lopen bij bol.com

Thecla Goossen, Stagiair Interaction Designer bij bol.com, studeert Communication & Multimedia Design in Utrecht. Momenteel zit zij in haar derde jaar van haar opleiding en werkt aan een meewerkstage bij bol.com tot eind juni. Voor haar opleiding heeft zij een filmpje gemaakt over een werkdag bij bol.com en hieronder vind je het mooie resultaat:

 

Youtube video replacement image

Thecla vertelt: “Mensen maken het bedrijf. Ik leer hier echt zo veel van mijn collega’s en word continu geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan en verder te gaan dan mijn kunnen. Daarnaast vind ik het heel leuk dat je veel contact hebt met alle stagiaires, hier worden verschillende activiteiten voor georganiseerd waardoor je toch nog af en toe in een studentensfeer zit.”

Stage lopen bij bol.com betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan. Bij bol.com werken mensen die – zonder uitzondering – enthousiast, klantgericht en gedreven zijn. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. We zien stagiaires als volwaardige collega’s, waardoor je extra veel leert.

 

Bekijk snel al onze stages of vacatures!