Direct naar:

Over Stages

Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij de grootste e-commerce speler in de markt. Dat is stage bij bol.com. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent.
Stage bij bol.com betekent: de kans krijgen om miljoenen klanten blij te maken, fun van jong.bol.com en meewerken aan de beste winkel van Nederland en België.

 

De bol.com klantreis

Wensen Gemak en inspiratie

Op zoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of jezelf? Dan helpt bol.com je graag om de juiste keuze voor jou te maken. Daarbij bieden we een compleet assortiment van ruim 15 miljoen artikelen.

Champions League van e-commerce

Als stagiair(e) zien we je als volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. De omgeving is autonoom en zelfsturend. Deze mate van zelfstandigheid biedt je de mogelijkheid om toffe ideeën op te pakken en hier ook echt mee aan de slag gaan. Het is aan jou om hierin ondernemend te zijn en deze kansen ook te grijpen. Je bent onderdeel van een groep mensen die elke dag hard werken om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Je kan dus echt iets bijdragen voor de klant!

De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Bol.com’ers zijn enthousiast, klantgericht en gedreven. Zij werken in een soort Champions League van e-commerce. Wil jij daarin je eerste stappen zetten?

Feiten Ook niet geheel onbelangrijk...

  • Je ontvangt 500,- bruto per maand bij een fulltime stage
  • Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs, daarom organiseren wij elk half jaar inhousedagen waar we je kennis laten maken met bol.com
  • Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (hogeschool/universiteit)
  • Stages bij bol.com duren minimaal vier maanden
  • Bij bol.com vinden we het belangrijk dat je de organisatie echt leert kennen. Daarom is een afstudeerstage mogelijk, maar alleen als je ook meewerkt.
Commercie bij bol.com iets voor jou?
Doe de "Ben jij bol.com test"!
Doe de test

Stage bij bol.com iets voor jou? Vraag het een van onze recruiters!

Stage bij bol.com iets voor jou? Neem dan contact op met:

Sara Ryane Op zoek naar stagiairs die willen werken in de champions league van e-commerce Recruiter