Stages

Stage lopen bij bol.com betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan. Bij bol.com werken mensen die – zonder uitzondering – enthousiast, klantgericht en gedreven zijn. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. Pak die kans en kom ervaring opdoen bij de beste winkel van Nederland en BelgiĆ«. Check snel alle stage vacatures.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com, ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo/ hogeschool/ universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stage vacature. Je kunt in dat geval reageren op de reguliere vacatures.

 

Stage vacatures

Stagiair Inkoop Speelgoed

Kan jij je als geen ander in onze klanten en hun kinderen inleven? En ben je ook nog eens gek op spelletjes? Wij geven je de kans om de kunst van het inkopen te leren!

Stagiair Recruitment

Werk jij gestructureerd en sta je elke potentiële bol.commer met een glimlach te woord? Wij zoeken een recruitmentstagiair die er alles aan doet om de beleving van onze kandidaten op nummer 1 te zetten!

Stagiair Offer Development & Operations

Is jouw brein in staat verbeteringen te vinden binnen een productcatalogus van meer dan 15 miljoen producten en dagelijks miljoenen updates? Lijkt het je wat te ontdekken hoe back-end processen er in de wereld van e-commerce uitzien? Lees dan snel verder!

Stagiair Pricing

Ben jij op zoek naar een pricing (afstudeer)stage en sta je te trappelen om met een uitdagende en actuele opdracht aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou!

Stagiair Health & Wellness

Ben jij die ambitieuze en energieke stagiair die ons gaat helpen de Health & Wellness winkel bij bol.com verder te ontwikkelen?

Stagiair Productcatalogus

Combineer jij analytisch talent met het vermogen om je handen flink uit de mouwen te steken? Dan ben je op deze afdeling aan het juiste adres voor een uitdagende meewerkstage!

Stagiair Blended Learning

Vind jij ook dat blended learning de toekomst heeft? En wil je zelf aan de knoppen zitten om mooie cursussen te bouwen, en trainingsmateriaal te beheren en door te ontwikkelen? Dan willen we met jou kennismaken!

Stagiair CRM

Sta jij aan de basis van de perfecte persoonlijke campagnes? Bewijs bij bol.com dat je de juiste klanten op het juiste moment via het juiste kanaal het juiste aanbod kunt doen!

Stagiair Interne Communicatie

Weet jij als geen ander hoe we de ruim 1200 collega’s op een leuke manier kunnen bereiken? Laat dan snel van je horen.

Stagiair Redactie Online Magazine

Altijd al willen werken bij een (online) magazine? Contentmarketing is hot en wij zoeken een echte creatieve duizendpoot!

Stagiair Store Improvement

Krijg je er energie van om zichtbaar het verschil te maken voor onze miljoenen klanten? Dan geven we jou graag de touwtjes in handen.