Stages

Stage lopen bij bol.com betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan. Bij bol.com werken mensen die – zonder uitzondering – enthousiast, klantgericht en gedreven zijn. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. Pak die kans en kom ervaring opdoen bij de beste winkel van Nederland en BelgiĆ«. Check snel alle stage vacatures.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com, ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo/ hogeschool/ universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stage vacature. Je kunt in dat geval reageren op de reguliere vacatures.

 

Stage vacatures

Afstudeeronderzoek Copy

Ben jij op zoek naar een afstudeeronderzoek en studeer je communicatie- of taalwetenschappen? Dan hebben wij per direct een afstudeeronderzoek waarmee je het verschil gaat maken.

Stagiair Commercial Sourcing Analist

Laat jij onze categorieteams schaalbaar en impactvolle Sourcing keuzes maken op basis van de door jouw aangeleverde analyses en tools? Bewijs bij bol.com dat je analytische & IT skills aan commercieel instinct koppelt!

Stagiair Sourcing Development

Help jij om de Sourcers van bol.com nog beter te laten worden in hun werk door het opzetten van een Sourcing Academy? Laat zien dat jouw HR en organisatie skills het verschil maken bij bol.com!

Stagiair Offer Development & Operations

Is jouw brein in staat verbeteringen te vinden binnen een productcatalogus van meer dan 15 miljoen producten en dagelijks miljoenen updates? Lijkt het je wat te ontdekken hoe back-end processen er in de wereld van e-commerce uitzien? Lees dan snel verder!

Stagiair Pricing

Ben jij op zoek naar een pricing (afstudeer)stage en sta je te trappelen om met een uitdagende en actuele opdracht aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou!

Stagiair Productcatalogus

Combineer jij analytisch talent met het vermogen om je handen flink uit de mouwen te steken? Dan ben je op deze afdeling aan het juiste adres voor een uitdagende meewerkstage!

Stagiair Blended Learning

Vind jij ook dat blended learning de toekomst heeft? En wil je zelf aan de knoppen zitten om mooie cursussen te bouwen, en trainingsmateriaal te beheren en door te ontwikkelen? Dan willen we met jou kennismaken!

Stagiair Store Improvement

Krijg je er energie van om zichtbaar het verschil te maken voor onze miljoenen klanten? Dan geven we jou graag de touwtjes in handen.