Stages

Stage lopen bij bol.com betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan. Bij bol.com werken mensen die – zonder uitzondering – enthousiast, klantgericht en gedreven zijn. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen. Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. Pak die kans en kom ervaring opdoen bij de beste winkel van Nederland en België. Check snel alle stage vacatures.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com, ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo/ hogeschool/ universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stage vacature. Je kunt in dat geval reageren op de reguliere vacatures.

 

Stage vacatures

Stagiair Employer Branding

Weet jij als geen ander hoe we talent aan ons kunnen binden? Dan ben jij de Stagiair Employer Branding die we zoeken.

Stagiair Social Media & Content

Vind jij ook dat authentieke content de enige echte king is? En geloof je in de kracht van social media? We dagen je uit om de meest ‘merkwaardige’ social media strategie mee te helpen ontwikkelen en implementeren!

Stagiair Business & Sourcing Development

Wil jij meebouwen aan de toekomst van de grootste webwinkel van Nederland en België? Solliciteer dan voor de meewerkstage bij Business & Sourcing Development!

Stagiair Engagement Distributiecentrum

Ben jij een ster in het overbrengen van boodschappen en wil jij helpen een project op te starten? Lees snel verder!  

Stagiair Engagement Customer Service

Ga jij meehelpen de harten van onze klanten in Nederland en Belgie te veroveren? 

Stagiair Communicatie & Klantbeleving

Heb jij echt passie voor klanten en ben je continu op zoek naar het overtreffen van klantverwachtigen? Dan ben je binnen onze afdeling Special Care helemaal op je plek!

Stagiair Koken, Tafelen & Huishouden

Wat is het recept voor een perfecte klantervaring? 200 gram informatie. Afgeblust met jou smaakmakende content-saus! 

Stagiair Business Development

Wil jij meebouwen aan de toekomst van de grootste webwinkel van Nederland en België? Solliciteer dan voor de meewerkstage bij Business Development!

Stagiair Reverse Program

Wil jij dat jouw inzichten bepalend zijn voor de toekomst van bol.com? Als Stagiair Reverse Programhelp je ons om de juiste koers te varen! Op volle (re)toeren!

Stagiair Data Analyst

Ben jij opzoek naar een meeloop/afstudeer stage en sta je te trappelen om met een uitdagende en actuele opdracht aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou!

Stagiair Child Fashion & Baby Hardware

Lijkt het jou leuk je in te leven in de dynamische wereld van jonge ouders en ben je op zoek naar een commerciële meewerkstage? Wij geven je de kans! 

Stagiair Inkoop Speelgoed

Kan jij je als geen ander in onze klanten en hun kinderen inleven? En ben je ook nog eens gek op spelletjes? Wij geven je de kans om de kunst van het inkopen te leren!

Stagiair Commercial Sourcing Analist

Laat jij onze categorieteams schaalbaar en impactvolle Sourcing keuzes maken op basis van de door jou aangeleverde analyses en tools? Bewijs bij bol.com dat je analytische & IT skills aan commercieel instinct koppelt!

Stagiair Productspecialist Computer

Weet jij wanneer de ‘jump’ van i5 naar i7 zinvol is? Bewijs bij bol.com dat je ‘hardcore’ hardware kennis hebt!

Stagiair Promotie Analist

Combineer jij analytisch denkvermogen met een hands-on implementatie? Dan is dit de juiste stage voor jou!

Stagiair Store Improvement

Krijg je er energie van om zichtbaar het verschil te maken voor onze miljoenen klanten? Dan geven we jou graag de touwtjes in handen.

Stagiair Productcatalogus

Combineer jij analytisch talent met het vermogen om je handen flink uit de mouwen te steken? Dan ben je op deze afdeling aan het juiste adres voor een uitdagende meewerkstage!

Stagiair Propositie Development

Volg jij marktontwikkelingen op de voet en kun je de behoeften van bol.com verkopers doorgronden? Binnen Propositie Development vertaal jij deze insights naar een future-proof visie!

Stagiair Redactie Online Magazine

Altijd al willen werken bij een (online) magazine? Contentmarketing is hot en wij zoeken een echte creatieve duizendpoot!